Παναθηναϊκός : Ο Πογιάτος το πιστεύει και το λέει

Παναθηναϊκός : Ο Πογιάτος το πιστεύει και το λέει

Ο Ισπανός προπονητής εκφράζει σε όλους τη βεβαιότητα του για την ολική επαναφορά του Παναθηναϊκού.

Αλλιώς φανταζόταν ο Ντάνι Πογιάτος τα πρώτα παιχνίδια του στον πάγκο του Παναθηναϊκού και αλλιώς εξελίσσονται… Με αρνητικά αποτελέσματα, με αμφισβήτηση και με τους παίκτες να μην ανταποκρίνονται στη φιλοσοφία του. Ωστόσο, ο 42χρονος προπονητής δεν πτοείται και πιστεύει στην ανατροπή.

Η εφημερίδα «Sportday» γράφει ότι ο Πογιάτος εξέφραζε τη σιγουριά του στους συνεργάτες του, ότι ο Παναθηναϊκός θα επανέρθει άμεσα στις νίκες. Ο Ισπανός θεωρεί ότι η ομάδα του δουλεύει με το σωστό τρόπο και για αυτό θα δικαιωθεί για την προσπάθεια της.

Ο Πογιάτος έχει εγκατασταθεί περίπου ένα δίμηνο στην Αθήνα, όμως έχει προλάβει να δημιουργήσει έναν κύκλο που τον ενημερώνει για τα γραφόμενα για το πρόσωπο του. Αντιλαμβάνεται απόλυτα το κλίμα που έχει διαμορφωθεί, αλλά εκείνος επιμένει ότι θα… γυρίσει το φύλλο.

Το έχει τονίσει στον Τσάβι Ρόκα και στον Γιάννη Αλαφούζο, μετά τις εξηγήσεις του για την απόδοση του Παναθηναϊκού. Ο Ισπανός δηλώνει πεπεισμένος ότι είναι θέμα χρόνου η ομάδα να δείξει τις πραγματικές δυνατότητες της…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ