Τσόλακ και Ντιάνα : «Είμαστε τυχεροί που μένουμε στη Θεσσαλονίκη» (pics)

Τσόλακ και Ντιάνα : «Είμαστε τυχεροί που μένουμε στη Θεσσαλονίκη» (pics)

Ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ, μαζί με τη σύντροφό του, Ντιάνα, είναι χαρούμενοι με την απόφαση να εγκατασταθούν στη Θεσσαλονίκη, δηλώνοντας ότι ένιωσαν αμέσως ευπρόσδεκτοι.

Ο Αντόνιο Τσόλακ αποτελεί εδώ και μέρες μέλος του ΠΑΟΚ, ο οποίος τον απέκτησε από την Ριέκα υπογράφοντας συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Ο Κροάτης επιθετικός εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη με τη σύντροφό του, Ντιάνα, και προσαρμόζονται σταδιακά στη νέα τους ζωή. Το ζευγάρι μίλησε στο «story.hr» της Κροατίας και αναφέρθηκε στο ξεκίνημα του νέου τους κεφαλαίου στη Θεσσαλονίκη:

«Είμαστε συνηθισμένοι στο να μετακομίζουμε και ξέρουμε ότι αυτά έχει η ζωή ενός ποδοσφαιριστή. Μετακινείσαι και προσπαθείς να πάρεις το καλύτερο δυνατό από κάθε κατάσταση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την απόφαση αυτή και ανυπομονούμε να μείνουμε στη Θεσσαλονίκη».

Όλοι είναι καλοί, ευγενικοί και πρόθυμοι να βοηθήσουν με τα πάντα. Νιώσαμε αμέσως ευπρόσδεκτοι. Ο Αντόνιο ήδη γνωρίζει μερικούς παίκτες, και εγώ προσαρμόστηκα γρήγορα. Ανυπομονούμε για αυτήν την μεγάλη πόλη που είναι γεμάτη ζωή, αλλά και για να ταξιδέψουμε στη Σαντορίνη, τη Μύκονο, μιας και όλα είναι πλέον δίπλα μας.

Είμαστε τυχεροί που μένουμε στην πόλη αυτή, που ούτως ή άλλως αποτελεί γνωστό τουριστικό προορισμό. Έχουμε ήδη ενθουσιαστεί με το φαγητό και την ελληνική κουλτούρα. Νιώθουμε ότι θα κάνουμε φίλους πολύ γρήγορα, μιας και όλοι είναι ανοιχτοί και πολύ καλοί», δήλωσε η Ντιάνα.

«Ως ποδοσφαιριστής, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να μετακινείσαι συχνά. Αυτός είναι ο στόχος του ποδοσφαιριστή: να συστήσει τον εαυτό του σε ένα μέρος και ύστερα να πάει σε ένα άλλο και πάει λέγοντας.

Μετά το τέλος της καριέρας μου, θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί στη Γερμανία (σ.σ. εκεί απ’ όπου ξεκίνησε ο Τσόλακ και όπου γνωρίστηκε με τη Ντιάνα)», δήλωσε ο Τσόλακ και συμπλήρωσε:

«Είναι σημαντικό το ότι είμαστε μαζί. Προγραμματίζουμε ήδη να ξεκινήσουμε μαθήματα ελληνικής γλώσσας, κάτι που σίγουρα θα μας βοηθήσει στη ζωή μας εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ