Τσόλακ : «Ήταν τακτική του προπονητή να παίξουμε χωρίς καθαρόαιμο φορ»

Τσόλακ : «Ήταν τακτική του προπονητή να παίξουμε χωρίς καθαρόαιμο φορ»

Ο Αντόνιο Τσόλακ μια ημέρα μετά τον αποκλεισμό από την Κρασνοντάρ μίλησε για τα αίτια που ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κερδίσει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ υποστηρίζοντας πως η αναμέτρηση κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Για τον αποκλεισμό από την Κρασνοντάρ, το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ αλλά και την υποδοχή των «ασπρόμαυρων» μίλησε ο Αντόνιο Τσόλακ με νεες του δηλώσεις σε κροατικά ΜΜΕ. Ο 27χρονος επιθετικός αρχικά πήρε θέση για την ήττα και τον αποκλεισμό από την Κρασνοντάρ λέγοντας τα εξής: «Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε και είμαι λίγο λυπημένος γι’ αυτό. Πρέπει να προχωρήσουμε. Δεν προκριθήκαμε στο Champions League, αλλά παίζουμε στο Europa League.

Σημαίνει επίσης πολλά. Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλός μας. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ για το 1-0, αλλά δεν το πετύχαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε το γκολ αλλά ούτε οι παίκτες της Κράσνονταρ δεν κατάλαβαν πώς σκόραραν. Ίσως είμαστε λίγο υπεύθυνοι γιατί τους δώσαμε την ευκαιρία να βρουν στόχο και μολονότι καταφέραμε να βρούμε το γκολ της ισοφάρισης, δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ . Δυστυχώς, οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά σε τέτοιο επίπεδο».

Για το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ: «Ένιωσα υπέροχα στο ντεμπούτο μου με τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Η είσοδός μου στο δεύτερο ημίχρονο ήταν τακτική του προπονητή, παίξαμε χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό. Είμαι ικανοποιημένος. Οι συμπαίκτες μου με γνωρίζουν όλο και καλύτερα, καθώς τους μαθαίνω και εγώ. Ξέρουν τις κινήσεις μου στο γήπεδο όλο και περισσότερο».

Για το ντεμπούτο του απέναντι στον Βόλο: «Πριν από αυτόν τον αγώνα με τον Βόλο, προπονήθηκα μόνο δύο ημέρες με την υπόλοιπη ομάδα και ήμουν ένας από τους καλύτερους παίκτες σε αυτό το ματς. Φυσικά θα μπορούσα να κάνω ακόμη καλύτερο ματς, αλλά με κάθε νέα προπόνηση, κάθε μέρα, θα γίνομαι όλο και καλύτερος. Προς το παρόν, μου συμβαίνουν όμορφα πράγματα. Αλλά τώρα πρέπει να κολλήσω ακόμη περισσότερο με την ομάδα, για να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη».

Για την υποδοχή από τους συμπαίκτες του: «Τα παιδιά στην ομάδα είναι υπέροχα. Έχω την αίσθηση ότι στο ποδόσφαιρο συναντάς μόνο καλούς ανθρώπους. Όλοι με δέχτηκαν υπέροχα στα αποδυτήρια, γνωρίζοντας πώς είναι όταν ένας νέος παίκτης έρχεται σε ένα νέο κλαμπ, ένα νέο περιβάλλον. Με βοηθούν πολύ στην προσαρμογή μου. Δεν υπάρχουν προβλήματα εδώ. Ο μόνος παίκτης που ξέρω αλλά δεν έχω δει ακόμα είναι ο Γιόζιπ Μίσιτς, αλλά θα είναι μαζί μας σύντομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ