Σενάρια για Κόναν και Ολυμπιακό

Σενάρια για Κόναν και Ολυμπιακό

Ο Γκισλέν Κόναν της Ρεμς είναι ένας από τους παίκτες που φέρεται να κοιτάζει ο Ολυμπιακός για το αριστερό άκρο της άμυνας, εφόσον καθυστερεί του Ματέους Ρέις.

O Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ κι εφόσον δεν ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Ματέους Ρέις στρέφεται και σε άλλες λύσεις, διότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Η Ρίο Άβε βάζει εμπόδια και καθυστερεί τη μεταγραφή του Ρέις, με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να έχουν και εναλλακτικές.

Μια από αυτές λοιπόν φαίνεται πως είναι και ο Γκισλέν Κόναν, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του Κόκκινου Πρωταθλητή. Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του 25ζρονου Ιβοριανού μπακ και δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε κρούση, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει «κόλλημα» στην περίπτωση Ρέις.

Ο Κόναν ανήκει στη Ρεμς και αποκτήθηκε από τους Γάλλους το 2018 έναντι 4 εκατ. ευρώ από την Γκιμαράες. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη, καθώς είχαν συνεργαστεί στην πορτογαλική ομάδα για δυο χρόνια και κυρίως γνωρίζει τι μπορεί να δώσει στον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά την διεθνή καριέρα του έχει παίξει 11 φορές με την εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού, ενώ την περασμένη σεζόν είχε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Φέτος ο Κόναν δεν έχει χάσει παιχνίδι έχοντας 7 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Europa League, όλες ως βασικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ