Ανακοίνωσε Κρίστινσον ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Κρίστινσον ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και τυπικά την απόκτηση του Όγκμουντουρ Κρίστινσον για τα επόμενα τρία χρόνια,

Παίκτης του Ολυμπιακού κι επίσημα είναι ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν για το τυπικό της υπόθεσης την απόκτηση του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Ισλανδός τερματοφύλακας είχε συμφωνήσει εδώ κι αρκετές εβδομάδες με τους Πειραιώτες, ενώ μάλιστα ήταν κανονικά σε αποστολές παιχνιδιών, όπως στο τελευταίο χρονικά με την Ομόνοια, όπου ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος (0-0) και «κλείδωσε» την παρουσία του στους ομίλους του Champions League.

Πλέον ολοκληρώθηκε και το τυπικό, με τον πρώην γκολκίπερ της ΑΕΛ στα 31 του να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του με τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Όγκμουντουρ Κρίστινσον.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει γεννηθεί στις 19 Ιουνίου του 1989 στο Ρέκιαβικ και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ισλανδίας.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Φραμ, στην οποία αγωνίστηκε για οκτώ χρόνια πριν μετακομίσει στη Δανία και τη Ράντερς το 2014. Επόμενος σταθμός η σουηδική Χάμαρμπι, ενώ το 2017 φόρεσε τη φανέλα της ολλανδικής Εξέλσιορ. Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ το 2018 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΛ και πλέον φοράει τα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού.

Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον έχει αγωνιστεί στις εθνικές ομάδες της Ισλανδίας Κ19, Κ21 και ήταν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ