Οριστικό: Από τον ΠΑΟΚ στον Αρη ο Εργκους Κάτσε

Οριστικό: Από τον ΠΑΟΚ στον Αρη ο Εργκους Κάτσε

Στον Αρη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κάτσε, μετά από προφορική συμφωνία του ατζέντη του με τον Θοδωρή Καρυπίδη.

Ο Αρης αναζητούσε εδώ και καιρό έναν αμυντικό μέσο με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει στο ρόστερ του. Και τον βρηκε στο πρόσωπο του Εργκους Κάτσε. Ο οποίος από κάτοικος Τούμπας, θα γίνει πλέον μόνιμος κάτοικος Χαριλάου.

Οπως έγινε και επίσημα γνωστό, ο ιδιοκτήτης του Αρη, Θόδωρος Καρυπίδης, συναντήθηκε την Παρασκευή στην Αθήνα με τον εκπρόσωπο του Κάτσε, Νίκο Καγιούλη. Στη συζήτησή τους, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου έκανε πρόταση στον 27χρονο διεθνή Αλβανό μέσο και υπήρξε προφορική συμφωνία για την απόκτηση του.

Ο Κάτσε έχει μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ από τον Ιούλιο και όλο αυτό το διάστημα είχε αρκετές προτάσεις στα χέρια του. Εντούτοις, η προσφορά που του κατέθεσε ο Αρης κρίθηκε ως η πλέον συμφέρουσα από τον ίδιο και τον εκπρόσωπό του και μέσα στο Σαββατοκύριακο η μεταγραφή του θα τελειώσει και τυπικά.

Στη διάρκεια της καριέρας του ο Κάτσε έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Επανωμής (20 ματς, 1 γκολ, 2 ασίστ), ΠΑΟΚ (158 ματς, 7 γκολ, 14 ασίστ), Παναθηναϊκό (32 ματς, 2 γκολ, 2 ασίστ), Λάρισα (20 ματς, 3 ασίστ) και Βικτόρια Πλζεν (10 ματς, 1 γκολ). Επίσης, με τη φανέλα της εθνικής Αλβανίας έχει «γράψει» 25 διεθνείς συμμετοχές και 2 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ