Παναθηναϊκός : Ο Πογιάτος άκουσε αυτό που είχε ανάγκη

Παναθηναϊκός : Ο Πογιάτος άκουσε αυτό που είχε ανάγκη

Ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε από τον προπονητή του να μην δίνει βάση στα σενάρια για το μέλλον του...

Απόλυτη στήριξη παρείχε ο Γιάννης Αλαφούζος στον Ντάνι Πογιάτος, στο τετ-α-τετ που είχαν το απόγευμα της Παρασκευής στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θέλησε για δεύτερη φορά σε μία εβδομάδα να δείξει έμπρακτα στον προπονητή του ότι τον πιστεύει και να του καταστήσει σαφές ότι η θέση του δεν κινδυνεύει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Αλαφούζος προέτρεψε τον Πογιάτος να μην δίνει βάση στα σενάρια για την αντικατάσταση του.  Το μήνυμα του Αλαφούζου ήταν σαφές: ο προπονητής θα κριθεί σε βάθος χρόνου για τη συνολική εικόνα του Παναθηναϊκού και όχι από δύο-τρία παιχνίδια.

Ασφαλώς, ο Αλαφούζος εξέφρασε τον προβληματισμό του για την απόδοση του Παναθηναϊκού και άκουσε με προσοχή τις απόψεις του Πογιάτος. Ο Αλαφούζος επένδυσε περισσότερα λεφτά για το ρόστερ παρά την πανδημία και τις επιπτώσεις της και περιμένει αποτελέσματα. Όμως, αντιλαμβάνεται ότι το ποδόσφαιρο έχει αρχές και δεν έχει νόημα να αλλάξει τον coach του, χωρίς καν αυτός να έχει συμπληρώσει ένα τρίμηνο στο «Καλαφάτης»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ