ΟΦΗ : Ετοιμοπόλεμος για την Τούμπα ο Μεγιάδο

ΟΦΗ : Ετοιμοπόλεμος για την Τούμπα ο Μεγιάδο

Ο Αργεντινός χαφ προπονήθηκε την Πέμπτη και τέθηκε στη διάθεση του Σίμου για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Με τον Μιγκέλ Μεγιάδο να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (2/10) στο «Θ. Βαρδινογιάννης», η προπόνηση του ΟΦΗ, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ (4/10, 18:15).

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Κώστας Γιαννούλης, ο οποίος έχει τενοντοπάθεια στον γλουτιαίο, ο Γιώργος Σουρνάκης, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, ο Βαγιεμπάχ Σακόρ, λόγω ημικρανίας και ο Πραξιτέλης Βούρος, που έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον δικέφαλο και έκανε θεραπεία.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Φελίπε Σόουζα, ενώ ο Ρικάρντο Βαζ και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους, άσκηση τακτικής με τελειώματα και στατικές φάσεις.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (3/10), με προπόνηση που θα γίνει στις 10:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα της ίδιας ημέρας από το Ηράκλειο με προορισμό την Θεσσαλονίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ