ΑΕΚ : Κλείνει Ντεντελτσεάρου με deal 2 εκ. ευρώ!

ΑΕΚ : Κλείνει Ντεντελτσεάρου με deal 2 εκ. ευρώ!

Μια ανάσα από την ΑΕΚ ο 24χρονος διεθνής Ρουμάνος στόπερ της ρωσικής Ούφα

Η ΑΕΚ όχι απλά πήρε απόφαση να «τρέξει» το θέμα της προσθήκης ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού, αλλά βρίσκεται μια «ανάσα» από το να ολοκληρώσει και την μεταγραφή του! Ο «εκλεκτός» των Κιτρινόμαυρων για την ενίσχυση των μετόπισθεν είναι ο Ιονούτ Ντεντελτσεάρου. Ο 24χρονος διεθνής Ρουμάνος αμυντικός που αγωνίζεται στη ρωσική Ούφι!

Ο ύψους 1.90 στόπερ είναι μια επιλογή που είχαν ψάξει προσεκτικά στην ΑΕΚ το προηγούμενο διάστημα. Οι Κιτρινόμαυροι έβαλαν μπροστά την υπόθεση ουσιαστικά από προχθές και πλέον βρίσκονται πολύ κοντά στο να την ολοκληρώσουν! Ο Ντεντελτσεάρου έχει συμβόλαιο με την ομάδα του μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και η ΑΕΚ κινείται για την αγορά του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η Ένωση προσφέρει στον ρωσικό σύλλογο ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ, ενώ έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον παίκτη για τετραετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει περίπου 350.000 ευρώ ετησίως! Ο Ρουμάνος στόπερ μετά από τέσσερα χρόνια στην Ντιναμό Βουκουρεστίου πήγε τη σεζόν 2017-18 στην Ούφα. Την πρώτη σεζόν έκανε 10 συμμετοχές, τη δεύτερη 26 και την τρίτη 20, ενώ έως τώρα μετράει 9 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα Ρωσίας.

Μάλιστα είχε ξεκινήσει βασικός σε όλα τα παιχνίδια, με εξαίρεση το χθεσινό, απέναντι στην Ρότορ Βόλγκογκραντ. Κάτι που φαίνεται πως σχετίζεται με την υπόθεση της ΑΕΚ, που όπως προείπαμε δείχνει κάτι παραπάνω από προχωρημένη. Σύμφωνα μάλιστα με κάποιες πηγές που πάντως δεν επιβεβαιώνονταν από την Ένωση, ο Ντεντελτσεάρου είναι πιθανό να έρθει στη χώρα μας σήμερα προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στον Δικέφαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ