Το ματς με τον Άρη επηρεάζει και τη μεταγραφή

Το ματς με τον Άρη επηρεάζει και τη μεταγραφή

Οι Μπενιάτ και Μαουρίτσιο ρίχνουν «γέφυρες» στο Τριφύλλι, αλλά ο Ρόκα και ο Πογιάτος περιμένουν το σημερινό παιχνίδι για τα οριστικά συμπεράσματα τους.

Ο Ντάνι Πογιάτος νιώθει ασφαλής στον πάγκο του Παναθηναϊκού, μετά τη νέα συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο την Παρασκευή στο «Καλαφάτης». Το μέλλον του Ισπανού προπονητή δεν κρίνεται στο σημερινό (4/10, 16:00) παιχνίδι με τον Άρη, αλλά η έκβαση του ματς θα επηρεάσει τις σκέψεις για την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ.

Λόγω των απουσιών του Αγιούμπ και του Βιγιαφάνιες, ο Πογιάτος θα χρησιμοποιήσει στη μεσαία γραμμή την τριάδα Κουρμπέλη – Σερπέζη – Μπουζούκη, ενώ η μόνη εναλλακτική στον πάγκο είναι ο Αλεξανδρόπουλος. Ακόμα και αν ο Πογιάτος κάνει την έκπληξη με τη χρησιμοποίηση του Σαβιέρ, θα πρόκειται για υπηρεσιακή λύση.

Πρακτικά, παρατηρείται ένδεια επιλογών στον «άξονα». Το πρόβλημα μεγεθύνεται επειδή ο Αγιούμπ έχει ευπάθεια στους τραυματισμούς, ενώ ο Βιγιαφάνιες ταλαιπωρείται εδώ και μήνες από τους προσαγωγούς του.

Συνεπώς, η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη θα λειτουργήσει και ως «κρας-τεστ» για την ευρυθμία της μεσαίας γραμμής. Ο Ρόκα και ο Πογιάτος θα διαπιστώσουν την επάρκεια των Ελλήνων μέσων απέναντι σε ποιοτικούς αντιπάλους και θα κρίνουν οριστικά εάν είναι αναγκαία η προσθήκη ενός boxtobox.

Φυσικά, ο Ρόκα προετοιμάζεται για το σενάριο της έξτρα κίνησης και «φρεσκάρει» διαρκώς τη λίστα του με τα «οχτάρια». Η μεταγραφική περίοδος λήγει τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, ωστόσο έχει δοθεί παράταση για τους ελεύθερους μέχρι τις 16 Οκτωβρίου. Πλέον, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, από αυτή τη «δεξαμενή» θα ψωνίσει ο Ρόκα και η οποία θα διαμορφωθεί το βράδυ της Δευτέρας.

Στη shortlist του Ρόκα συμπεριλαμβάνονται ο Μπενιάτ Ετσεμπαρία και ο Μαουρίτσιο. Ο 33χρονος Βάσκος έχει ρίξει «γέφυρες» προς τον Ρόκα τις τελευταίες ώρες, ενώ ο 32χρονος Βραζιλιάνος προτιμά να συνεχίσει στην Ελλάδα, μετά τη θητεία του στον ΠΑΟΚ. Πάντως, αμφότεροι ζητούν περισσότερα χρήματα από το μπάτζετ στο πορτοφόλι του τεχνικού διευθυντή του Τριφυλλιού…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ