Η ρουμάνικη Ομοσπονδία προανήγγειλε τη μεταγραφή του Νεντελτσεάρου στην ΑΕΚ

Η ρουμάνικη Ομοσπονδία προανήγγειλε τη μεταγραφή του Νεντελτσεάρου στην ΑΕΚ

Δεδομένη θεωρούν τη μεταγραφή του Ιονούτς Νεντελτσεάρου στην ΑΕΚ στην Ρουμανία, με την Ομοσπονδία να αναφέρει πως ο κεντρικός αμυντικός θα χάσει τα παιχνίδια του Nations League, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Δεδομένη θεωρούν τη μεταγραφή του Ιονούτς Νεντελτσεάρου στην ΑΕΚ στην Ρουμανία. Ο κεντρικός αμυντικός της Ούφα αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση μέσα στις επόμενες ώρες.

Εκτός από τα Μέσα της χώρας, τη μεταγραφή του 24χρονου στόπερ, επιβεβαίωσε και η ρουμάνικη Ομοσπονδία. Λόγω των εξελίξεων, ο Νεντελτσεάρου «κόπηκε» από την αποστολή της ομάδας για τα παιχνίδια του Nations League, με την Ομοσπονδία να ανακοινώνει πως η Ούφα αποδέχτηκε πρόταση από άλλη ομάδα χωρίς να αναφέρει το όνομα του συλλόγου.

«Η Ούφα από τη Ρωσία, αποδέχθηκε την προσφορά της ΑΕΚ για τον Ρουμάνο παίκτη και η τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου είναι στις 5 Οκτωβρίου. Ο αμυντικός πρέπει να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις στον Αθήνα και να υπογράψει και η επιστροφή του στη Ρουμανία μέχρι αύριο είναι αδύνατη για να περάσει από το υποχρεωτικό τεστ και να είναι διαθέσιμος για την Εθνική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ