Αγριεμένος ο Άρης: Κλείνει τον Σαντέ Σίλβα από την Γουεστ Χαμ

Αγριεμένος ο Άρης: Κλείνει τον Σαντέ Σίλβα από την Γουεστ Χαμ

Στα σκαριά νέο μεταγραφικό χτύπημα από τους Κιτρινόμαυρους.

Με δέκα βαθμούς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Με ένα μεγάλο «διπλό» στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού που δίνει νωρίς προβάδισμα για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Και με την όρεξη όπως φαίνεται να ανοίγει και άλλο στη Θεσσαλονίκη. Διότι ο Άρης είναι έτοιμος για μια ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα μεταγραφική κίνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Κιτρινόμαυροι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Σαντέ Σίλβα από την Γουεστ Χαμ. Τον 22άχρονο Πορτογάλο εξτρέμ που οι Άγγλοι αγόρασαν το καλοκαίρι του ΄18 από τη Βιτόρια Γκιμαράες. Διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Πορτογαλίας (65συμ, 19 γκολ) και προϊόν της παραγωγικής διαδικασίας της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Σαντέ Σίλβα είχε μόλις δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Γουέστ Χαμ. Εξ ου και ο δανεισμός του. Όπως και να έχει το «πακέτο» ικανοτήτων του μοιάζει πραγματικά φιλόδοξο για το project του Άρη που δεν θα πρέπει να λησμονούμε ότι μόλις σήμερα είδε ξανά στον αγωνιστικό χώρο τον Ματέο Γκαρσία.

Η Γουεστ Χαμ, σύμφωνα με πληροφορίες, ανανεώνει το συμβόλαιο του Σαντέ Σίλβα και τον στέλνει δανεικό στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο ομάδες τα έχουν βρει σε όλα για τον δανεισμό του 22χρονου, ενώ μάλιστα στη συμφωνία των δύο συλλόγων υπάρχει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι η συγκατάθεση του παίκτη. Αυτή την ώρα βρίσκονται στην Αθήνα οι ατζέντηδες του, αλλά και ο Θοδωρής Καρυπίδης. Λογικά το deal θα ολοκληρωθεί ως το βράδυ και οι Κιτρινόμαυροι θα βάλουν στο ρόστερ τους τον 22χρονο.

Φέτος, ο Σαντέ Σίλβα είχε αγωνιστεί σε ένα ματς της Premier League 2 με την δεύτερη ομάδα της Γουέστ Χαμ, μένοντας στον αγωνιστικό χώρο για 65 λεπτά. Συνολικά στην καριέρα του έχει παίξει σε 95 παιχνίδια, έχοντας 15 γκολ και 2 ασίστ σε 4.816 λεπτά. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός παίζει κυρίως ως δεξί εξτρέμ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερό εξτρέμ όσο και πίσω από τον επιθετικό. Μάλιστα, σε εξαιρετικές περιπτώσεις έχει παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από δύο εβδομάδες είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του η Γουέστ Μπρομ του Σλάβεν Μπίλιτς. Οι φήμες περί αποχώρησης του Σαντέ Σίλβα μάλιστα είχαν προκαλέσει την οργή των οπαδών της Γουέστ Χαμ, που ζητούσαν επίμονα στα social media την παραμονή του 22χρονου μεσοεπιθετικού στην ομάδα τους. Οι επαφές των δύο συλλόγων δεν προχώρησαν, με τον νεαρό άσο να έρχεται τελικά στην Ελλάδα για τον Αρη.

Μια εξαιρετική κίνηση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που προσθέτει στο ρόστερ ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, το οποίο έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει το επόμενο καλοκαίρι με κανονική μεταγραφή, εάν καταφέρει βέβαια ο 22χρονος να πείσει με τις εμφανίσεις του στη φετινή σεζόν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ