Παναθηναϊκός : Ο Πογιάτος μένει. Ο Ρόκα;

Παναθηναϊκός : Ο Πογιάτος μένει. Ο Ρόκα;

Ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνει διατεθειμένος να δώσει και άλλο χρόνο στον προπονητή του, ενώ έχει παράπονα από τον τεχνικό διευθυντή.

Παρά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη και τη νέα απώλεια βαθμών, ο Ντάνι Πογιάτος δεν κινδυνεύει με απόλυση. Στην παρούσα φάση, ο Γιάννης Αλαφούζος προβληματίζεται με διάφορα «κομμάτια» στη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και δεν έχει καταλήξει για τα αίτια. Συνεπώς, δεν έχει αποφασίσει και από ποιον πρέπει να αναζητήσει τις περισσότερες ευθύνες.

Ωστόσο, δεν επιδέχεται αμφισβήτησης ότι ο Αλαφούζος έχει παράπονα από τον Τσάβι Ρόκα και τα εξέφρασε τις προηγούμενες μέρες. Διότι είτε κάποιες εξηγήσεις του τεχνικού διευθυντή δεν τον πείθουν, είτε εκτιμά ότι ο Καταλανός δεν έχει διαχειριστεί σωστά τα προβλήματα της ομάδα.

Η δυσαρέσκεια του Αλαφούζου για ορισμένα ζητήματα δεν συνεπάγεται και απομάκρυνση του Ρόκα. Όμως, στον αντίποδα ο Ρόκα δεν έχει την ίδια ελευθερία κινήσεων που απολάμβανε το καλοκαίρι. Δεν είναι τυχαία η απουσία του Ρόκα από τη συνάντηση του Αλαφούζου με τον Πογιάτος την Παρασκευή. Ο Αλαφούζος δεν έθεσε τον Ρόκα στο περιθώριο, αλλά επιθυμούσε να ακούσει κάποια πράγματα από τον προπονητή του χωρίς διαμεσολάβηση.

Προς το παρόν, ο Αλαφούζος θα έχει νέο κύκλων συζητήσεων με τους συνεργάτες του και έπειτα θα λάβει αποφάσεις. Αν επιλέξει να δράσει, αφού στο μυαλό του στριφογυρίζει η πιθανότητα να δώσει και άλλο χρόνο στο ισπανικό δίδυμο. Για την ακρίβεια, ο προπονητής θα συνεχίσει σίγουρα τη δουλειά του. Για τον τεχνικό διευθυντή, οι σκέψεις είναι πιο σύνθετες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ