Ντι Μάρτζιο : «Μπράνταριτς και Ντεσπόντοφ πηγαίνουν στον ΠΑΟΚ»

Ντι Μάρτζιο : «Μπράνταριτς και Ντεσπόντοφ πηγαίνουν στον ΠΑΟΚ»

«Καυτή» αναμένεται να είναι η τελευταία μέρα των μεταγραφών για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα.

Η σημερινή μέρα, είναι η τελευταία των μεταγραφών, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετά σενάρια.

Σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα ΝτιΜάρτζιο, στο… κατώφλι του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι Φίλιπ Μπράνταριτς και Κιρίλ Ντεσπόντοφ.

Ο Ντι Μάρτζιο τονίζει πως οι δυο παίκτες της ιταλικής Κάλιαρι αναμένεται να μετακομίσουν στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα.

Αναλυτικά, αναφέρει πως: «Ο Μπράνταριτς και ο Ντεσπόντοφ της Κάλιαρι πηγαίνουν προς τον ΠΑΟΚ. Και οι δύο ποδοσφαιριστές μπορεί να αποχωρήσουν από την Κάλιαρι.

Για την ακρίβεια, οι δύο ποδοσφαιριστές μπορεί να «μετακομίσουν» στον ΠΑΟΚ, αφήνοντας την Ιταλία για να ξεκινήσουν μια νέα περιπέτεια στην ελληνική Super League.

Η Κάλιαρι προσπαθεί να κλείσει αυτήν τη διπλή μεταγραφή».

Ο Ντεσπόντοφ είναι δεξιός εξτρέμ, με τον Βούλγαρο παίκτη να αγωνίζεται την περσινή σεζόν ως δανεικός στην Στουρμ Γκρατς. Με τους Αυστριακούς, είχε 21 ματς, σημειώνοντας 9 γκολ, ενώ μοίρασε και 8 ασίστ. Το συμβόλαιό του με την Κάλιαρι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Από την άλλη, ο Μπράνταριτς αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Κύρια θέση του είναι αυτή του αμυντικού χαφ. Τη σεζόν που μας πέρασε, αγωνίστηκε δανεικός στην Χάιντουκ (10 συμμετοχές) και την Θέλτα (14 συμμετοχές). Και του Κροάτη παίκτη, το συμβόλαιό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Θυμίζουμε, πως ο Δημήτρης Πέλκας βρίσκεται στην έξοδο από τον ΠΑΟΚ, καθώς αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Φενέρμπαχτσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ