Πρόεδρος Ούφα : «Συμφωνήσαμε με ΑΕΚ για Νεντελτσεάρου»

Πρόεδρος Ούφα : «Συμφωνήσαμε με ΑΕΚ για Νεντελτσεάρου»

Ο πρόεδρος του ρωσικού συλλόγου, Ρόστιβλαφ Μουρζαγκούλοφ επιβεβαίωσε την συμφωνία της ομάδας του, με την ΑΕΚ για τον Ιονούτ Νεντελτσεάρου.

Η ΑΕΚ βρήκε στο πρόσωπο του Ιονούτ Νεντελτσεάρου, τον εκλεκτό για την ενίσχυση των στόπερ. Ο Ρουμάνος αμυντικός βρίσκεται στην χώρα μας και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από την Ένωση.

Για αυτή τη μεταγραφή, μίλησε ο πρόεδρος της Ούφα, Ρόστιβλαφ Μουρζαγκούλοφ, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με την ΑΕΚ για την παραχώρηση του Ρουμάνου στόπερ. Μάλιστα, τόνισε που δεν ήθελε να χάσει τον συγκεκριμένο παίκτη, ωστόσο είναι ευχαριστημένος από το deal και τα χρήματα που έλαβε ο σύλλογος του.

Αναλυτικά, είπε: «Ο Νεντελτσεάρου πηγαίνει στην ΑΕΚ. Συμφωνήσαμε σε όλα. Είναι κρίμα που θα χάσουμε έναν τέτοιο παίκτη, αλλά λόγω του κορονοϊού, ήταν δύσκολο για αυτόν να δει την οικογένειά του. Ο Γιονούτ δεν ανανέωσε το συμβόλαιο μαζί μας και σε δύο μήνες θα έφευγε δωρεάν. Και έτσι πήραμε τα χρήματα. Όλοι έμειναν ικανοποιημένοι από το deal»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ