Στο χέρι του Αλαφούζου: Ο ατζέντης του Μαουρίσιο περιμένει πράσινο… σινιάλο

Στο χέρι του Αλαφούζου: Ο ατζέντης του Μαουρίσιο περιμένει πράσινο… σινιάλο

Σύμφωνα με πληροφορίες του 10.gr ο ατζέντης του Μαουρίσιο, που ήδη έχει επικοινωνήσει με ανθρώπους του Παναθηναϊκού, περιμένει την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου για το αν θα μπει σε ουσιαστικές συζητήσεις.

Τι υπάρχει μέχρι τώρα; Μια πρόταση προς τον Παναθηναϊκό. Πως ο παίκτης κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, άρα και με το δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει μέχρι τις 16 Οκτωβρίου και όχι μέχρι σήμερα το βράδυ. Πως όσες προτάσεις είχε από τη χώρα του, τη Βραζιλία, τις απέρριψε. Και πως η οικογένειά του θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα, ενθουσιασμένη από τη χώρα και τις… ομορφιές της όσο καιρό ο Μαουρίσιο αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ.

Στον Παναθηναϊκό δεν μπορούσαν παρά να σηκώσουν το βλέμμα ακούγοντας το όνομα του Βραζιλιάνου χαφ. Ένας παίκτης που ναι μεν οδεύει προς τα 33 του χρόνια, πλην όμως η ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητη. Και ο Ντάνι Πογιάτος κοιτάζοντας το ρόστερ του, δε βρίσκει ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος του ανεβάζει το επίπεδο. Του αλλάζει όλη τη μεσαία γραμμή και γενικότερα όλη την ομάδα.

Υπήρξε επαφή μεταξύ του ατζέντη του Βραζιλιάνου και ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Διερευνητική περισσότερο. Να μάθουν στον Παναθηναϊκό πόσο… κοστίζει ο παίκτης. Και αν είναι διατεθειμένος να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του. Διότι στον ΠΑΟΚ έπαιρνε περίπου 1,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ποσό απαγορευτικό για τους πράσινους. Μη διαπραγματεύσιμο. Για να μπει σε μια βάση η κουβέντα, ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ πρέπει να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του.

Και κάπου εδώ εμφανίζεται ο καθ’ ύλην αρμόδιος. Ο Γιάννης Αλαφούζος θα κρίνει αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει μια ακόμα οικονομική υπέρβαση. Και πόσο μεγάλη θα είναι αυτή. Οι πληροφορίες του 10.gr αναφέρουν πως ο ατζέντης του Μαουρίσιο περιμένει να ακούσει την απόφαση του Αλαφούζου. Αν θα αποφασίσει πως αξίζει τον κόπο μια τέτοια κίνηση. Και μέχρι που είναι διατεθειμένος να φτάσει.

Επί της ουσίας, η πλευρά του Βραζιλιάνου έκανε ό,τι ήταν να κάνει και πλέον περιμένει το… σινιάλο από την πλευρά της ομάδας. Την ίδια ώρα, πάντως, που δεν έχει φύγει από το μυαλό του ίδιου του ποδοσφαιριστή μια πιθανή επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. Και γι΄αυτό συζήτησε και με τον Ιβάν Σαββίδη, όπως σας ενημέρωσε to10.gr. Και φυσικά, αν αυτό συμβεί και ο ΠΑΟΚ δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για τον παίκτη, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν έτσι κι αλλιώς για τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ