Ούφα σε Νεντελτσιάρου : «Καλή τύχη!» (pic)

Ούφα σε Νεντελτσιάρου : «Καλή τύχη!» (pic)

Τις ευχές της στον Ιονούτς Νεντελτσιάρου ο οποίος θα συνεχίσει τη καριέρα του στην ΑΕΚ μετέφερε η τέως ομάδα του παίκτη, Ούφα.

Την απόκτηση του Ιονούτς Νεντελτσιάρου από την Ούφα ανακοίνωσε η ΑΕΚ, με τον ρωσικό σύλλογο να τον αποχαιρετά μέσω twitter.

Η πρώην πλέον ομάδα του 24χρονου κεντρικού αμυντικού του ευχήθηκε καλή τύχη ενώ αναφέρθηκε και στα όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του μαζί της.

Συγκεκριμένα, η Ούφα έγραψε στα social media:

«Καλή τύχη, Ιονούτ! Η Ufa Football Club και η ΑΕΚ της Αθήνας συμφώνησαν για τη μεταγραφή του Ιονούτς Νεντελτσιάρου. Ο Νεντελτσιάρου ήρθε στην Ούφα τον Φεβρουάριο του 2018 από την Dinamo Bucharest. Ο διεθνής αμυντικός έπαιξε 75 αγώνες για την FC Ufa και σημείωσε 1 γκολ. Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ Αθηνών είναι υπό τις οδηγίες του πρώην προπονητή της Σπάρτακ Μάσιμο Καρρέρα. Υπό την ηγεσία ενός Ιταλού κόουτς, ο ελληνικός σύλλογος, για την ώρα, κατατάσσεται τέταρτος στην κατάταξη του ελληνικού εθνικού πρωταθλήματος, με έξι πόντους σε τρεις αγώνες. Η Ufa, έχει έξι πόντους σε 10 ματς και βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού στην 15η θέση στην RPL»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ