Μένει στον Ολυμπιακό ο Ανδρούτσος – Πού πήγαν οι τελευταίοι «κομμένοι»

Μένει στον Ολυμπιακό ο Ανδρούτσος – Πού πήγαν οι τελευταίοι «κομμένοι»

Ο 23χρονος μένει στο μεγάλο λιμάνι, όπως επίσης και ο Αλέν – Ολο το ρεπορτάζ για Μανθάτη, Ευαγγέλου, Μαρίνο, Κωστή και Καφού.

Ο Ολυμπιακός με ένα μεταγραφικό ντεμαράζ τις τελευταίες ημέρες έβαλε στο ρόστερ του σπουδαίους παίκτες. Οι Ερυθρόλευκοι την τελευταία εβδομάδα απέκτησαν τους Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα και Ρούμπεν Βινάγκρε και κάλυψαν με τον καλύτερο τρόπο τα κενά που υπήρχαν στη μεσαία γραμμή, αλλά και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Παράλληλα με τις προσθήκες, οι Ερυθρόλευκοι δούλευαν και τις αποχωρήσεις. Παίκτες, τους οποίους δεν υπολόγιζε ο Πέδρο Μαρτίνς και έπρεπε να βρουν άμεσα ομάδες για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Είτε ως δανεικοί, είτε ως ελεύθεροι, είτε με μεταγραφή.

Τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δούλευαν αρκετές υποθέσεις και λίγο πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου υπήρξαν πολύ σημαντικές εξελίξεις όσον αφορά στο κομμάτι των αποχωρήσεων. Αρχικά, ο Στέφανος Ευαγγέλου, που δεν ήταν στις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού, παραχωρήθηκε ως δανεικός στην πολωνική Γκόρνικ.

Ο 22χρονος σέντερ μπακ, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στον Πανιώνιο (19 συμμ.) παραχωρήθηκε εκ νέου ως δανεικός, αυτή τη φορά στην Γκόρνικ. Δανεικός παραχωρήθηκε επίσης ο Γιώργος Μαρίνος, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να πηγαίνει στον Λεβαδειακό. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, τον οποίο είχε αποκτήσει ο Ολυμπιακός από την Κ17 του Αστέρα Τρίπολης, δόθηκε ως δανεικός στην ομάδα της Λειβαδιάς για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του στο πρωτάθλημα της Superleague 2, να βελτιωθεί και να επιστρέψει στου Ρέντη. Με τη μορφή δανεισμού παραχωρήθηκε και ο Ιωάννης Κωστή στην ΑΕΛ. Ο 20χρονος μέσος δεν βρισκόταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και δόθηκε στους Βυσσινί για να βελτιωθεί.

Παρελθόν από το ρόστερ του Ολυμπιακού αποτελεί επίσης ο Καφού, με τους Πειραιώτες να παραχωρούν τον Βραζιλιάνο μέσο στην Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Λατινοαμερικάνος δεν πάει ως δανεικός, αλλά με κανονική μεταγραφή. Αντίθετα, ως ελεύθερος αποχώρησε από το λιμάνι ο Γιώργος Μανθάτης, ο οποίος μάλιστα αλλάζει καριέρα και από δεξί εξτρέμ γίνεται δεξιός μπακ. Ο 23χρονος δεν κατάφερε να «πιάσει» στον Ολυμπιακό και μετά τους συνεχόμενους δανεισμούς σε ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιο και Ανόρθωση έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Πειραιά για να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οσον αφορά στους Θανάση Ανδρούτσο και Μπόμπι Αλέν, οι δύο παίκτες θα παραμείνουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο Γάλλος τερματοφύλακας ήταν σε διαπραγματεύσεις με την Ντιζόν, αλλά οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν προχώρησαν και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο μεγάλο λιμάνι. Οσον αφορά στον Ανδρούτσο, υπήρξε ενδιαφέρον από την Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αλλά δεν προχώρησαν οι διαπραγματεύσεις. Είχαν ακουστεί επίσης διάφορες φήμες για την Λουντογκόρετς, αλλά δεν υπήρξε κάτι. Όπως και ο Γάλλος θα μείνει στον Ολυμπιακό και θα προπονείται στο Ρέντη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ