Όταν ο Τάνκοβιτς έκανε χατ τρικ στον Ανέστη (vids)

Όταν ο Τάνκοβιτς έκανε χατ τρικ στον Ανέστη (vids)

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ είχε πετύχει χατ τρικ με τη φανέλα της Χάμαρμπι μέσα σε 16 λεπτά απάνεντι στην Γκέτεμποργκ του Γιάννη Ανέστη.

Ο τραυματισμός του Λιβάι Γκαρσία και η αποδέσμευση του Μπράιτ Ενομπακάρε οδήγησαν την ΑΕΚ να βγει στην αγορά τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου για την αναζήτηση εξτρέμ. Και ο εκλεκτός για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε ήταν ο γνωστός στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ, Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Ο Σουηδός εξτρέμ της Χάμαρμπι απασχόλησε πολύ έντονα την Ένωση τον περασμένο Ιανουάριο και λιγότερο το καλοκαίρι μέχρι τελικά να ανατραπούν ξαφνικά τα δεδομένα τη Δευτέρα και να γίνει παίκτης της ΑΕΚ. Ο 25χρονος άσος που αγωνίζεται τόσο ως αριστερό εξτρέμ όσο και ως δεύτερος επιθετικός, προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τη Χάμαρμπι όπου σε 19 ματς, έχει σκοράρει 11 γκολ.

Τα τρία μάλιστα εξ αυτών τα πέτυχε τον περασμένο Σεπτέμβρη κόντρα σε έναν αντίπαλο. Στην Γκέτεμποργκ του Γιάννη Ανέστη (και του Γιάκομπ Γιόχανσον) ο οποίος αγωνιζόταν βασικός σε εκείνο το παιχνίδι και είδε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του τρεις φορές μέσα σε 16 λεπτά και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του με 4-0.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι και στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Χάμαρμπι την Κυριακή (4/10) ο Τάνκοβιτς σκόραρε κόντρα στην Τζουγκάρντεν με πλασέ από κοντά. Έρχεται λοιπόν σε φουλ φόρμα και όπως φαίνεται έχοντας εξαιρετική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, αν και δεν είναι επιθετικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ