Ολυμπιακός : Με Οτζίτζα στην Τρίπολη

Ολυμπιακός : Με Οτζίτζα στην Τρίπολη

Ο Οτζίτζα Οφόε θα είναι στην διάθεση του Όσκαρ Γκαρθία για τον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης το απόγευμα της Κυριακής και οι ερυθρόλευκοι στοχεύουν στην δέκατη συνεχόμενη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα. Οι πειραιώτες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο αγώνα με τους Αρκάδες και ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, Όσκαρ Γκαρθία καταστρώνει τα πλάνα του για τον πολύ σημαντικό αγώνα στην Τρίπολη.

Το ευχάριστο νέο για τον Ισπανό κόουτς των πρωταθλητών είναι πως θα έχει στη διάθεση του τον Οτζίτζα Οφόε, καθώς ο Βέλγος είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Ο έμπειρος μέσος των ερυθρόλευκων προπονείται εδώ και τρεις μέρες σε φουλ ρυθμό χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και θα είναι στην αποστολή της ομάδας του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα.

Σε ότι αφορά τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο Νορβηγός αμυντικός κάνει μεγάλη προσπάθεια για να είναι έτοιμος στο κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στους Αρκάδες, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή προπόνηση του Ολυμπιακού. Οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί ο Ελαμπντελαουί στην αποστολή των πρωταθλητών είναι αυτή τη στιγμή 50-50.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ