Παναθηναϊκός : Το «Plan C» του Πογιάτος με τον Βέλεθ

Παναθηναϊκός : Το «Plan C» του Πογιάτος με τον Βέλεθ

Ο Πογιάτος δοκίμασε τον Βέλεθ ως αμυντικό χαφ, για να προετοιμαστεί για ειδικές περιστάσεις στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Μετά το βασικό σχέδιο, υπάρχει και το «Plan B» για την περίπτωση που κάτι θα στραβώσει. Οι πιο προνοητικοί, προχωρούν ακόμα περισσότερο και έχουν και… «Plan C». Ούτως ώστε να προετοιμαστούν και για τα χειρότερα. Προφανώς, σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων ανήκει και ο Ντάνι Πογιάτος.

Στο σύστημα 4-3-3 που εφαρμόζει στον Παναθηναϊκό, ο Πογιάτος χρησιμοποιεί ως αμυντικό χαφ στην ενδεκάδα τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο αναπληρωματικός του αρχηγού είναι ο νεαρός Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Ο Ισπανός για να είναι εξασφαλισμένος, δοκίμασε και τον… αναπληρωματικό του αναπληρωματικού!

Ο Πογιάτος σκέφτεται τον Φραν Βέλεθ ως τον κατάλληλο για να καλύψει τη θέση «6», εφόσον λείψουν οι Κουρμπέλης και Αλεξανδρόπουλος. Είτε ως συμπλήρωμα, στην περίπτωση που θα επιλέξει δίδυμο αμυντικών χαφ σε μερικά παιχνίδια.

Ο Βέλεθ δεν είναι γρήγορος ή ευκίνητος. Ωστόσο, έχει τεχνική κατάρτιση, μεταβιβάζει σωστά τη μπάλα και μπορεί να την προωθήσει με ατομική ενέργεια. Επιπλέον, θα προσθέσει σκληράδα και δύναμη στα μαρκαρίσματα, στοιχεία που δεν διακρίνουν τους άλλους μέσους.

Εξυπακούεται ότι ο Βέλεθ θα παίξει ως «κόφτης» σε ειδικές περιστάσεις και όταν δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος. Αλλά, ο Πογιάτος έκανε τις δοκιμές του για να έχει εικόνα της κατάστασης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ