Παναθηναϊκός : Σκέψεις για Σαριέγκι για γενικό αρχηγό – Στο «κάδρο» και ο Καραγκούνης

Παναθηναϊκός : Σκέψεις για Σαριέγκι για γενικό αρχηγό – Στο «κάδρο» και ο Καραγκούνης

Ο Γιόσου Σαριέγκι είναι ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να βοηθήσει τους Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, ενώ το όνομα του Γιώργου Καραγκούνη δεν περνά απαρατήρητο.

Διάφορα βιογραφικά εξετάζουν τα στελέχη του Παναθηναϊκού για το πρόσωπο που σκέφτονται να τοποθετήσουν στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καλαφάτης». Οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί, αφού στην παρούσα φάση τελούν υπό εξέταση τα καθήκοντα και τα χαρακτηριστικά που θα έχει η θέση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει to10.gr, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα προφίλ που έχουν τεθεί υπόψη τους, είναι του Γιόσου Σαριέγκι. Ο Βάσκος έχει το προσόν ότι γνωρίζει τον Σύλλογο, έχει διατηρήσει επαφές με την Ελλάδα και είναι αγαπητός σε όλους. Επίσης, έχει κοινή καταγωγή με τον Τσάβι Ρόκα και τον Ντάνι Πογιάτος, συνεπώς θα μπορούσε να συνεννοηθεί μαζί τους και να μην μετατραπεί σε δεύτερο πόλο εξουσίας στο εσωτερικό του Τριφυλλιού.

Η προσωπικότητα του Σαριέγκι ταιριάζει με αυτό που έχει ανάγκη η ομάδα στην καθημερινότητα της. Ήταν ένας ποδοσφαιριστής που είχε σχέσεις με όλους τους συμπαίκτες του, τον είχαν εκλέξει αρχηγό και στη δύσκολη περίοδο με τα οικονομικά προβλήματα μετά την πολυμετοχικότητα, έδρασε συσπειρωτικά και δεν ενθάρρυνε… ανταρσίες.

Κάλλιστα, στον Παναθηναϊκό ο Σαριέγκι θα μπορούσε να εργαστεί ως γενικός αρχηγός ή με έναν παρεμφερή τίτλο και να βοηθήσει στην εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Θα εξυπηρετούσε και την ισπανική «στροφή» του ρόστερ, αλλά ο Βάσκος λόγω του χαρακτήρα του θα είχε εξαιρετική επικοινωνία με τους πάντες.

Πάντως, προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα οριστικό από την πλευρά των «πράσινων». Ούτε θα είναι απλό για τον Σαριέγκι να φύγει από την πόλη που έχει εγκατασταθεί, όπου έχει ανοίξει κατάστημα παιχνιδιών και δραστηριοποιείται στη δημοτική αρχή.

Επιπλέον, ένα άλλο όνομα που δεν περνά απαρατήρητο από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι του Γιώργου Καραγκούνη. Ο «τυπάρας» κάνει γκελ στον κόσμο του Τριφυλλιού και ενδεχόμενη ανάμειξη του στην ομάδα θα ανέστρεφε ένα μέρος του αρνητικού κλίματος. Όμως, δεν είναι βέβαιο εάν ο Καραγκούνης θα επιθυμούσε να εμπλακεί σε ένα πόσο χωρίς εκτελεστικές αρμοδιότητες, με ένα σχήμα με το οποίο δεν είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει κώδικες επικοινωνίας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ