Πλατανιάς : Πήρε πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα

Πλατανιάς : Πήρε πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα

Την καριέρα του στον Πλατανιά θα συνεχίσει ο πρώην μπακ της Μπαρτσελόνα, Νίλι, με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν με κάθε επισημότητα την απόκτησή του την Παρασκευή (26/1).

Μία πολύ σημαντική προσθήκη για τον Πλατανιά.

Οι Κρητικοί έκαναν γνωστό πως ήρθαν σε συμφωνία με τον Νίλι, ο οποίος έχει περάσει από τις τάξεις της Μπαρτσελόνα, έχοντας αγωνιστεί μάλιστα στην πρώτη ομάδα την περσινή σεζόν για μερικά λεπτά, περνώντας στη θέση του Ουμτιτί.

Ο 23χρονος παίκτης αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και τη τρέχουσα σεζόν ανήκε στην Αλμπαθέτε που βρίσκεται στη Segunda Division. Ωστόσο, πριν από μερικές εβδομάδες έλυσε το συμβόλαιο μαζί της με τους Χανιώτες να ξεκινούν άμεσα επαφές μαζί του και εν τέλει να τον πείθουν να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί μαζί τους.

Ο τεχνικός του συλλόγου, Χοσέ Μανουέλ Ρόκα, δεν έχασε την ευκαιρία να έρθει σε επικοινωνία μαζί του, δείχνοντάς του πόσο τον θέλει και πόσο πιστεύει στο ταλέντο του, κάτι που άρεσε στον Νίλι και σίγουρα έπαιξε σημαντικό ρόλο, προκειμένου ο 23χρονος μπακ να πάρει αυτή την απόφαση.

Σίγουρα πρόκειται για μία μεταγραφή που δίνει άλλο «αέρα» στους Κρητικούς και στην προσπάθεια που κάνουν για ν’ αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ