Παναθηναϊκός : Μετράει αντίστροφα για το «διαζύγιο» ο Ρόκα

Παναθηναϊκός : Μετράει αντίστροφα για το «διαζύγιο» ο Ρόκα

Η θητεία του Καταλανού στον Παναθηναϊκό δύσκολα θα προλάβει να συμπληρώσει δωδεκάμηνο... Ο Ρόκα αναμένεται να αποχωρήσει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Το count down άρχισε για τον Τσάβι Ρόκα… Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει πάρει την πολύ δύσκολη απόφαση για την αντικατάσταση του τεχνικού διευθυντή του, αλλά θεωρεί ότι είναι απαραίτητη για να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Αλαφούζος ανέλυσε διεξοδικά το ζήτημα με τους συνεργάτες του, συγκέντρωσε απόψεις από το εσωτερικό της ομάδας και κατέληξε στο συμπέρασμα του. Το οποίο είναι ότι ο Ρόκα έχει απομονωθεί στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και έχει χάσει την επαφή του με τους παίκτες. Πρακτικά, μιλάει μόνο με τους Ντάνι Πογιάτος και Μάνουελ Ρόκα, αυτούς τους οποίους έφερε ο ίδιος στον Παναθηναϊκό.

Η αδυναμία ή η επιλογή του Ρόκα να μην ασκήσει το σύνολο των αρμοδιοτήτων του και να μην παρέμβει στα αποδυτήρια σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία, δυσαρέστησε ακόμα περισσότερο τον Γιάννη Αλαφούζο. Διότι καταλογίζει στον Καταλανό πως άφησε «ανοχύρωτο» τον Πογιάτος και δεν τον βοήθησε για να προετοιμαστεί κατάλληλα για τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Η «επόμενη μέρα» δεν έχει προετοιμαστεί, αλλά μάλλον το «διαζύγιο» με τον Ρόκα θα δρομολογηθεί για το προσεχές χρονικό διάστημα, αφού δεν υπάρχει λόγος να καθυστερεί το αναπόφευκτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ