Ατρόμητος: Συμφώνησε και ανακοινώνεται αύριο ο Κωτσόπουλος

Ατρόμητος: Συμφώνησε και ανακοινώνεται αύριο ο Κωτσόπουλος

Ο 20χρονος επιθετικός της Νάουσας, Κώστας Κωτσόπουλος, όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Ατρομήτου για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Όσοι έχουν δει τον Κωτσόπουλο εν δράσει, έχουν να λένε για το εξόφθαλμο ταλέντο του. Το ότι παίζει και ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του (7 γκολ σε 15συμμετοχές) στο λιγότερο… λαμπερό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν εμπόδισε τους σκάουτερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ να τον εντοπίσουν, να τον παρακολουθήσουν και να τον καλέσουν πριν λίγο καιρό στη Γερμανία και το Ντόρτμουντ για να δοκιμαστεί.

Όπως σας είχε ενημερώσει πριν από μερικές μέρες to10.gr, ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός θα επιχειρούσε με αφορμή και το ταξίδι για το ματς Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, να κλείσει τον παίκτη.

Οι Περιστεριώτες τελικά τα κατάφεραν, ερχόμενοι σε συμφωνία με τη διοίκηση της Νάουσας και με τον παίκτη και προλαβαίνοντας τόσο τον εγχώριο ανταγωνισμό που καραδοκούσε (Πανιώνιο και Παναιτωλικό), όσο και τον διεθνή μιας και ο παίκτης είχε γυαλίσει σε αρκετές ομάδες του εξωτερικού.

Κάπως ο πολλά υποσχόμενος 20χρονος επιθετικός θα αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό χτύπημα ου Ατρόμητου, μετά τους Σάκιτς και Μπρούνο, στην προσπάθεια του Κάναντι να βελτιώσει το ρόστερ της ομάδας για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ