Ολοταχώς για MVP ο Ελ Καντουρί (pic)

Ολοταχώς για MVP ο Ελ Καντουρί (pic)

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Ελ Καντουρί, επιβραβεύτηκε από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που τον έχουν βάλει στην πρώτη θέση για την ανάδειξη του MVP το μήνα Σεπτέμβριο.

Στον ΠΑΟΚ βρέθηκαν για έναν ολόκληρο μήνα σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό (από τα τέλη Αυγούστου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου) με αγώνες σημαντικούς που θα έκρινε και το μέλλον της ομάδας. Ο Δικέφαλος μπορεί να έφτασε στην βρύση, ομίλους του Champions League, αλλά στο τέλος και πάλι νερό δεν ήπιε.

Σε μια σειρά δύσκολων αγώνων ο παίκτης που ξεχώρισε ήταν ο Ομάρ Ελ Καντουρί καθώς πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του ΠΑΟΚ, με τον Μαροκινό χαφ να ετοιμάζεται για τον πρώτο ατομικό τίτλο της σεζόν.

Συγκεκριμένα στην ψηφοφορία που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την ανάδειξη του MVP για τον Σεπτέμβριο, ο 30χρονο χαφ έχει πάρει σαφές προβάδισμα συγκεντρώνοντας το 66,29% των ψήφων από τους οπαδούς του Δικεφάλου.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ακολουθεί, έχοντας συγκεντρώσει το 17,87% της προτίμησης των οπαδών του ΠΑΟΚ, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, να κλείνει την τριάδα συγκεντρώνοντας το 15,84% των ψήφων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ