Δοκιμαστικά τερματοφυλάκων : Ο Ολυμπιακός ψάχνει κι άλλους… Τζολάκηδες (pic)

Δοκιμαστικά τερματοφυλάκων : Ο Ολυμπιακός ψάχνει κι άλλους… Τζολάκηδες (pic)

Δοκιμαστικά για την εύρεση νέων τερματοφυλάκων θα πραγματοποιήσει το τμήμα Σχολών του Ολυμπιακού σε συνεργασία με την Ακαδημία.

Σε δοκιμαστικά τερματουλάκων θα προχωρήσει το δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού, σε συνεργασία με την Ακαδημία της ομάδας. Όπως έκανε γνωστό η ακαδημία των «ερυθρολεύκων» στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, Το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας θα αξιολογήσει όλα τα παιδιά που βρίσκονται σχολές της Αττικής.

Την ευκαιρία να δοκιμαστούν και να αξιολογηθούν από τους ειδικούς ανθρώπους της Ακαδημίας των πρωταθλητών Ελλάδος, θα έχουν όσοι είναι γεννημένοι το 2010, 2011 και 2012, το διήμερο 13-14.10.20.

«Το τμήμα Σχολών του Ολυμπιακού σε συνεργασία με την Ακαδημία, διοργανώνει την Τρίτη & την Τετάρτη (13-14.10.20) δοκιμαστικά για τερματοφύλακες στις εγκαταστάσεις της σχολής Αλίμου.Το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας μας θα αξιολογήσει τερματοφύλακες από τις σχολές Αττικής, γεννημένους το 2010, 2011 και 2012.Να είστε όλοι εκεί! Οι δράσεις δεν σταματούν!20 χρόνια Σχολές Ολυμπιακού», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ