ΑΕΚ – Ιωνικός 2-0

ΑΕΚ – Ιωνικός 2-0

Σε φιλικό που έγινε στα Σπάτα η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού χάρη σε γκολ των Χνιντ και Λιβάγια ενώ ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα έκανε ο Νεντελτσιάρου.

Ευκαιρία για δοκιμές και χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν παίξει μέχρι τώρα αποτέλεσε το φιλικό της ΑΕΚ με τον Ιωνικό στα Σπάτα. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα επικράτησε με 2-0 χάρη στο παρθενικό γκολ του Νασίμ Χνιντ ενώ το δεύτερο πέτυχε ο Μάρκο Λιβάγια με εκτέλεση πέναλτι.

Ανεπίσημο ντεμπούτο για την Ένωση έκανε ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου που έπαιξε σε όλο το ματς ενώ δεν αγωνίστηκε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς που επέστρεψε στη Σουηδία για να μαζέψει τα πράγματά του.

Στο δεύτερο μόλις λεπτό ο Αλμπάνης σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ και στο 16′ η ΑΕΚ έκανε το 1-0 με τον Λιβάγια να εκτελεί φάουλ από δεξιά και τον Χνιντ με καρφωτή κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 72′ η ΑΕΚ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Λιβάγια να σκοράρει με εκτέλεση πέναλτι και να διαμορφώνει το τελικό 2-0 αφού στη συνέχεια ο Κροάτης δεν μπόρεσε να πετύχει άλλο γκολ σε δύο μεγάλες ευκαιρίες που είχε.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης (63’ Χατζηεμμανουήλ), Βασιλαντωνόπουλος (46’ Ραντόνια), Νεντελτσιάρου, Χνιντ, Ινσούα, Σιμόες (46’ Κρίστιτσιτς), Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας (67’ Βασιλαντωνόπουλος), Λιβάια, Αλμπάνης (43’ Καρακλάιτς), Ανσαριφάρντ (46’ Σάκχοφ).

Ιωνικός: Αναγνωστόπουλος (46’ Γκίνης), Μουστάκης (72’ Βλάχος), Φαζός (72’ Φουρλάνος), Κύργιας (72’ Τσιριγώτης), Αμπούντ-Ομάρ (72’ Σινγκ), Κόρμπος (72’ Γκοτσούλιας), Τιεντσέ (72’ Μάναλης), Ρόλε (56’ Γκίνο), Βλαχομήτρος (72’ Φελίπε), Ματσούκας (56’ Μπρίτο), Κάστρο (72’ Κουϊρουκίδης).

Στιγμές από το σημερινό φιλικό με τον Ιωνικό στα Σπάτα #aekionikos #aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #friendlygame

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ