Επιβεβαίωση: Υπέγραψε ο Σουρλής μέχρι το 2024 (pic)

Επιβεβαίωση: Υπέγραψε ο Σουρλής μέχρι το 2024 (pic)

To10.gr σας είχε αποκαλύψει το μεσημέρι του Σαββάτου ότι ο νεαρός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2024.

Ο Ολυμπιακός επενδύει στα «διαμαντάκια» που βγάζει η ακαδημία του και στηρίζει τους παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα του.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Βασίλη Σουρλή, ο οποίος όπως διαβάστε στο «to10.gr» το μεσημέρι του Σαββάτου (11/10), υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Όπως διαβάσατε στο ρεπορτάζ του «10», οι Ερυθρόλευκοι κάλεσαν τον παίκτη και τους εκπροσώπους του για συζητήσεις και οι δύο πλευρές συμφώνησαν μέσα σε λίγα λεπτά για νέο συμβόλαιο. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους προς τον νεαρό μέσο και ο ίδιος από την πλευρά του απέδειξε ότι θέλει να μείνει στο μεγάλο λιμάνι.

Θέλει να μείνει, να πάρει ευκαιρίες και να διεκδικήσει θέση στα πλάνα του προπονητή του. Ο νεαρός μέσος υπέγραψε μέχρι το 2024 με καλύτερες απολαβές και επιβραβεύτηκε για την εξαιρετική παρουσία του στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, στην οποία από φέτος έχει μονιμοποιηθεί. Αργά το βράδυ του Σαββάτου ο Βασίλης Σουρλής ανέβασε στα social media τη φωτογραφία που τραβήχτηκε στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, ανέβασε τη στιγμή που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και συνδύασε τη φωτογραφία με το νούμερο «2024».

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

2024!🔴⚪️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ vasilis_sourlis στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ