Παναθηναϊκός : Δεν κλείνει τις μεταγραφές με τον Μαουρίσιο

Παναθηναϊκός : Δεν κλείνει τις μεταγραφές με τον Μαουρίσιο

Οι «πράσινοι» σκανάρουν την αγορά για την απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού.

Ακούγεται παράξενο, αλλά η μεταγραφή του Μαουρίσιο ίσως να μην είναι η τελευταία του Παναθηναϊκού… Οι «πράσινοι» σκέφτονται σοβαρά την απόκτηση ενός στράικερ, προκειμένου να ισχυροποιήσουν περαιτέρω την επίθεση και να βελτιώσουν την παραγωγικότητα στο σκοράρισμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού «σκανάρουν» την αγορά για ένα «εννιάρι», ο οποίος παίζει κυρίως στην περιοχή, έχει εμπειρία και ικανοποιητικά στατιστικά στο σκοράρισμα. Ασφαλώς, δεν είναι εύκολο να εντοπιστεί αυτός ο παίκτης στη «δεξαμενή» των ελεύθερων.

Υπόψη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού έχουν τεθεί αρκετά ονόματα, τα οποία και εξετάζουν. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή, αφού το βάρος είχε πέσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μαουρίσιο.

Το οξύμωρο είναι ότι ο Ντάνι Πογιάτος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη διαχείριση του «φουνταριστού». Ο Ισπανός προπονητής δεν έχει καταφέρει να αξιοποιήσει παράλληλα τους Μακέντα και Καρλίτος και δεν θα ήταν ότι πιο εύκολο να προστεθεί στην εξίσωση και ένας τρίτος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ