Παναθηναϊκός : Ο Αλαφούζος περιμένει Χιμένεθ, είδε Αναστασίου

Παναθηναϊκός : Ο Αλαφούζος περιμένει Χιμένεθ, είδε Αναστασίου

Ο Ντάνι Πογιάτος πλησιάζει στην έξοδο του «Καλαφάτης» και ο Αλαφούζος κινείται σε διπλό ταμπλό για τον αντικαταστάτη του. Το10.gr έχει το ρεπορτάζ.

Σε διπλό ταμπλό κινείται ο Γιάννης Αλαφούζος για την αντικατάσταση του Ντάνι Πογιάτος… Επειδή έχει σημειώσει πρόοδο για τον επόμενο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία, αποφάσισε να επισπεύσει τις εξελίξεις και να μην περιμένει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, όπως είχε σκεφτεί αρχικά.

To10.gr σας ενημέρωσε το βράδυ της Κυριακής για την επαφή του Αλαφούζου με τον Μανόλο Χιμένεθ και την αναμονή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ για την απάντηση. Ωστόσο, ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ δεν είναι ο μόνος με τον οποίο συνομίλησε ο Αλαφούζος.

Η πιο ισχυρή υποψηφιότητα στο μυαλό του Αλαφούζου είναι ο Γιάννης Αναστασίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του to10.gr, στη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, ο Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Αναστασίου και συζήτησαν για την προοπτική να συνεργαστούν ξανά.

Ο Αλαφούζος και ο Αναστασίου δεν έδωσαν τα χέρια, αλλά το happy-end συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες. Ο Αναστασίου έχει το πλεονέκτημα ότι ξέρει την ομάδα, τον Αλαφούζο και το ελληνικό πρωτάθλημα. Με αυτόν στον πάγκο, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον τελευταίο τίτλο του, το Κύπελλο του 2014 και διεκδίκησε για τελευταία φορά το πρωτάθλημα του 2015.

Ένα μείον του Αναστασίου είναι και το μεγάλο προσόν του Χιμένεθ. Ο Αναστασίου δεν είναι φαν της ισπανικής αγοράς, αφού είναι «απόφοιτος» της ολλανδικής σχολής. Όμως, το ρόστερ του Παναθηναϊκού έχει παροικία Ισπανών, την οποία θα ήταν κατάλληλος για να αξιοποιήσει ο συμπατριώτης τους, Μανόλο Χιμένεθ.

Τις τελευταίες ώρες βέβαια έχει προστεθεί και το όνομα ενός ακόμη πρώην «κιτρινόμαυρου», του Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος φαίνεται να εξετάζεται από τους «πράσινους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ