ΠΑΟΚ : Την Τετάρτη η ώρα της αλήθειας

ΠΑΟΚ : Την Τετάρτη η ώρα της αλήθειας

Μετά από πολλές αναβολές και με αρκετή πίεση από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο Όλαφ Ρέμπε θα μιλήσει live για τις μεταγραφές που έγιναν και δεν έγιναν, αλλά και για τους στόχους της ομάδας την τρέχουσα χρονιά.

Για πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ, στην εποχή Ιβάν Σαββίδη, οι οργανωμένοι φίλαθλοι ζητούν μαζικά και μάλιστα μέσω ανακοινώσεων, εξηγήσεις από την διοίκηση και τους υπεύθυνους του αγωνιστικού τμήματος για όλα τα θέματα που απασχόλησαν και απασχολούν τους Θεσσαλονικείς. Οι Ασπρόμαυροι το καλοκαίρι επιχείρησαν να κάνουν πολλές αλλαγές. Η πρώτη και η σημαντικότερη ήταν να διαλύσουν τον βασικό και «γερασμένο» κορμό της ομάδας, δημιουργώντας ένα νεανικό σύνολο.

Ο τρόπος που έγινε ήταν άγαρμπος εκθέτοντας το σύλλογο. Η συμφωνία πώλησης του Ακπομ, σε μια χρονική στιγμή που η ομάδα έπαιζε την είσοδο της στους ομίλους του Champions League. Η αδρανοποίηση του Μάτος μέχρι και τα ματς με την Κράσνονταρ, το «φύγε-ξαναέλα» με τον Μαουρίσιο και φυσικά η αδιέξοδη διαπραγμάτευση με τον Βιεϊρίνια. Εκτός από τα μεταγραφικά θέματα στον ΠΑΟΚ χρωστάνε και την ανάλυση των στόχων της ομάδας την φετινή περίοδο. Πιο θα είναι το ταβάνι για φέτος στην ομάδα τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε Ευρώπη.

Στο Δικέφαλο, ετοιμάζονται να δώσουν απαντήσεις για όλα αυτά τα θέματα την Τετάρτη (14/10) στην αίθουσα συνεντεύξεων της Τούμπας σε live μετάδοση με την παρουσία δημοσιογράφων. Ο άνθρωπος που κληθεί να δώσει εξηγήσεις θα είναι ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Όλαφ Ρέμπε. Άλλωστε ο Γερμανός παράγοντας του ΠΑΟΚ μαζί με τον Αμπέλ Φερέιρα είναι οι δύο που χειρίστηκαν τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας τη φετινή χρονιά.

Να θυμίσουμε πως οι Θεσσαλονικείς έκαναν αρκετές απόπειρες για να ενημερώσουν τον κόσμο της ομάδας για το πλάνο που είχαν για την ομάδα και τις πολλές αλλαγές που θα έκαναν τη νέα χρονιά. Μάλιστα είχε προγραμματίσει αρχικά να γίνει, μετά την πρόκριση επί της Μπεσίκτας με τον Όλφα Ρέμπε να απαντά μέσω βίντεο σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής θα έχει δίπλα του ως συντονιστή και τον επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας, Κυριάκο Κυριάκο που και ο ίδιος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε πολλά θέματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ