Παναθηναϊκός : Στο επιτελείο του νέου προπονητή ο Συλαϊδόπουλος

Παναθηναϊκός : Στο επιτελείο του νέου προπονητή ο Συλαϊδόπουλος

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Παναθηναϊκού Κ19 θα πάρει προαγωγή.

Ο Ντάνι Πογιάτος «ξηλώθηκε» μαζί με τους συνεργάτες του και το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού θα επανδρωθεί εκ νέου. Μόνο που αυτή τη φορά, κατόπιν απόφασης του Γιάννη Αλαφούζου, δεν θα αποτελείται μόνο από συνεργάτες του νέου προπονητή, ο οποίος αναμένεται να είναι ο Λάζλο Μπόλονι.

Στο team θα τοποθετηθεί ένας άνθρωπος ο οποίος θα χαίρει της εμπιστοσύνης της διοίκησης του Παναθηναϊκού. Θα λειτουργεί σαν συνδετικός κρίκος και θα διασφαλίζει την ομαλή μετάβαση, αν και όταν κρίνεται αναγκαίο να πραγματοποιηθούν ανακατατάξεις.

Όπως έγινε γνωστό στην προπόνηση της Δευτέρας, αυτό το πρόσωπο θα είναι ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος. Ο προπονητής του τμήματος Κ19 του Παναθηναϊκού θα προπονεί την πρώτη ομάδα μέχρι την πρόσληψη του αντικαταστάτη του Πογιάτος, και θα συνεχίσει εκεί.

Για να μην μείνει κενό στην ακαδημία, αντί του Συλαϊδόπουλου ο Κώστας Φρατζέσκος αναμένεται να αφήσει την Κ17 του συλλόγου και να ηγηθεί της ομάδας Νέων του Τριφυλλιού, ενώ ο Αντρέας Ντρένοβα θα ανέβει με τη σειρά του ένα σκαλοπάτι και θα προπονήσει τους Έφηβους του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ