Μπεναλουάν : «Να κάνουμε πρωταθλητισμό» (vid)

Μπεναλουάν : «Να κάνουμε πρωταθλητισμό» (vid)

Ο Γιοχάν Μπεναλουάν μίλησε για τους στόχους του με τον Άρη, υπογραμμίζοντας πως θέλει να κάνει πρωταθλητισμό με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, ο Άρης έντυσε στα… κιτρινόμαυρα τον Γιοχάν Μπεναλουάν.

Ο Τυνήσιος είναι ο εκλεκτός του Άκη Μάντζιου για το κέντρο της άμυνας, με τον 33χρονο παίκτη να αναφέρεται στους στόχους του με τον Άρη.

Με δηλώσεις του στο ARIS FC TV, ο Τυνήσιος στόπερ αναφέρθηκε στις πρώτες του στιγμές στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ υπογράμμισε πως θέλει να κάνει πρωταθλητισμό.

«Νιώθω καλά τις πρώτες ημέρες στην πόλη. Η ομάδα είναι καλή, είμαστε σαν μια οικογένεια καθώς αυτό εισέπραξα από την πρώτη στιγμή. Αυτό ζητούσα.

Αυτό που μένει είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί και να έχουμε καλά αποτελέσματα. Έχω δει κάποια παιχνίδια της ομάδας και σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που πήρα, καταλαβαίνω ότι το επίπεδο είναι υψηλό. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Σε ερώτηση για την καριέρα του και τους στόχους του στον Άρη, απάντησε: «Έχω μια καλή καριέρα πίσω μου. Αυτό που θέλω να δώσω στον Άρη είναι η εμπειρία μου και να βοηθήσω την ομάδα. Φυσικά και έχουμε στόχους. Θέλω να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο να κερδίζουμε και μακάρι να διεκδικήσουμε έναν από τους δύο τίτλους και να κάνουμε πρωταθλητισμό», ενώ αναφέρθηκε και στους φίλους της ομάδας. «Είδα ότι είναι πολύ παθιασμένοι με την ομάδα. Αυτό θα δείξω κι εγώ στο γήπεδο, το πάθος μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ