Παναθηναϊκός : Πρώτη του Μαουρίσιο με τα πράσινα

Παναθηναϊκός : Πρώτη του Μαουρίσιο με τα πράσινα

Ο Βραζιλιάνος χαφ πέρασε την πρώτη μέρα του στο «Καλαφάτης».

Την πρώτη προπόνηση του με τα πράσινα πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος χαφ δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας, αλλά περιορίστηκε σε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Πάντως, τα αποτελέσματα των εργομετρικών ήταν ικανοποιητικά και Ο 32χρονος μέσος δεν απέχει πολύ από το επίπεδο των συμπαικτών του.

Στο μεταξύ, υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Συλαΐδόπουλου και με τη συνδρομή των συνεργατών του Ηλία Αραμπατζή και Παναγιώτη Μπαρτζώκα, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας.

Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ, καθώς μία ομάδα έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, ακολούθως έπαιξαν κορόιδο και στο τέλος πιεστικά παιχνίδια με τη μπάλα.

Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι Βιγιαφάνιες, Αγιούμπ, Ιωαννίδης που έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο, ο Χατζηθεοδωρίδης που ακολούθησε ατομικό και ο Αντονίτο που παραμένει κλινήρης, ενώ απουσίασαν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Διούδης, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης, Ξενόπουλος.

Η απουσία του Βιγιαφάνιες από το πρόγραμμα δεν θεωρείται ανησυχητική, αλλά η συμμετοχή του στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα ξεκαθαρίσει προς το τέλος της εβδομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ