Με Καμαρά η προπόνηση του Ολυμπιακού

Με Καμαρά η προπόνηση του Ολυμπιακού

Ο Αφρικανός μέσος επέστρεψε από την Γουϊνέα και προπονήθηκε στου Ρέντη, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Ατρόμητο (17/10, 20:30) στο Γ. Καραϊσκάκης, για την 5η αγωνιστική της Superleague, καθώς από τις προπονήσεις των Πειραιωτών απουσιάζουν οι διεθνείς.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων των εθνικών ομάδων οι διεθνείς θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και θα τεθούν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Όπως συνέβη σήμερα με τον Μαντί Καμαρά. Ο Αφρικανός μέσος, όπως ενημερωθήκατε την Κυριακή από το «10.gr», μετά το μπάχαλο που δημιουργήθηκε στην εθνική ομάδα της Γουϊνέας, επέστρεψε νωρίτερα στην Ελλάδα και σήμερα έλαβε μέρος στην προπόνηση των Πειραιωτών.

Ο Καμαρά μετά την επιστροφή του στην Αθήνα, υποβλήθηκε στο απαραίτητο τεστ για κορωνοϊό και στη συνέχεια προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο διεθνής μέσος υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ατρόμητο, αλλά και για το μεγάλο ματς με την Μαρσέιγ, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ