ΟΦΗ : Πρόβλημα με Σολίς και Ναμπί

ΟΦΗ : Πρόβλημα με Σολίς και Ναμπί

Ο ΟΦΗ έχει σημαντικά προβλήματα ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τη Super League.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (18/10) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League ωστόσο τα προβλήματα συνεχίζονται για την ομάδα του Ηρακλείου.

Την Τρίτη (13/10) οι Ναζαρένο Σολίς και Αντίλ Ναμπί υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία. Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν ότι ο Αργεντινός έχει υποστεί αιμάτωμα στον δικέφαλο ενώ ο Άγγλος ταλαιπωρείται από ίνωση στον προσαγωγό. Οι περιπτώσεις των δύο ποδοσφαιριστών θα εξετάζονται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Μάλιστα το πρωί της Τετάρτης (14/10) πρόκειται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και ο Νίκος Μαρινάκης.

Το πρωί της Τρίτης (13/10) οι παίκτες του Γιώργου Σίμου προπονήθηκαν στο «Βαρδινογιάννειο» με τους Βούρο, Γιαννούλη και Σόουζα να συμμετέχουν σε μέρος του κανονικού προγράμματος. Από την πλευρά του ο Χουάν Νέιρα ακολούθησε θεραπεία ενώ οι Βαζ και Τσιλιανίδης συνέχισαν για μία ακόμη μέρα πρόγραμμα αποκατάστασης. Στην προπόνηση δεν έδωσαν το «παρών» οι διεθνείς Σελίμοβιτς, Βάις, Γκαργκαλατζίδης και Διαμαντής.

Το σημερινό (13/10) πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, μεταβιβάσεων και παιχνίδι κατοχής. Η επόμενη προπόνηση του ΟΦΗ είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης (14/10, 09:30).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ