Ντρούμπι : «Το προπονητικό του Αστέρα είναι όπως των ευρωπαϊκών συλλόγων»

Ντρούμπι : «Το προπονητικό του Αστέρα είναι όπως των ευρωπαϊκών συλλόγων»

Ο Αργεντινός άσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ντρούπι Γκόμες είναι ένα από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Αστέρα Τρίπολης στη θερινή μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε. Ο Αργεντινός άσος μίλησε στο «ellitoral.com» και αναφέρθηκε στις πρώτες του μέρες στην Ελλάδα αλλά και τις εντυπώσεις του.

Αναλυτικά είπε: «Ήμουν ο τελευταίος που ήρθε στην ομάδα. Υπήρχαν ήδη τέσσερις Αργεντινοί στην ομάδα και τώρα υπάρχουν άλλοι τρεις μετά απ’ αυτοί την μεταγραφική περίοδο. Ήμουν τρεις εβδομάδες σε προετοιμασία και το Σάββατο ήμουν σε θέση να παίξω με την πρώτη ομάδα».

Ενώ συνέχισε: «Η Τρίπολη είναι η πρωτεύουσα της Αρκαδίας και βρίσκεται 150 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα. Είναι μια πολύ όμορφη, μικρή και ήσυχη πόλη κι ο Αστέρας είναι η μόνη ομάδα εδώ. Πρόκειται για έναν πολύ καλά οργανωμένο σύλλογο, διαθέτει όλα τα μέσα.

Προπονητικό κέντρο στο επίπεδο των σπουδαίων ομάδων της Ευρώπης. Οι ιδιοκτήτες της ομάδας θέλουν να το σύλλογο στο Europa League, εκεί όπου δεν έχουν αγωνιστεί για τρία χρόνια. Γι’ αυτό πρέπει να τερματίσουμε στις πρώτες τέσσερις θέσεις του πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ