Μπουσέ : «Εχουμε ένα πολύ καλό κλίμα, να μείνουμε ταπεινοί»

Μπουσέ : «Εχουμε ένα πολύ καλό κλίμα, να μείνουμε ταπεινοί»

Ο Γάλλος πορτιέρο μίλησε για το ντεμπούτο με την φανέλα του Άρη ενώ αναφέρθηκε στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Ο Ζακαρί Μπουσέ, μιλώντας στο «Aris TV», αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη, στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Γάλλος τερματοφύλακας έδειξε την χαρά και την ικανοποίησή του, που έκανε την πρώτη του συμμετοχή ενώ αναφέρθηκε και στο πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως, ο σύλλογος του πρέπει να παραμείνει ταπεινός και να συνεχίσει την δουλειά παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση. Ακόμα, τόνισε πως το κλίμα που επικρατεί μέσα στην ομάδα είναι πολύ καλό.

Αναλυτικά είπε:

Για το ντεμπούτο του κόντρα στον Παναθηναϊκό:

Είμαι χαρούμενος που την Κυριακή (σ.σ. 04/10) έκανα το ντεμπούτο μου κόντρα στον Παναθηναϊκό και ήταν πολύ καλό το ότι κερδίσαμε, είμαι πολύ χαρούμενος. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι όλη η ομάδα πήγε καλά και κέρδισε όλη η ομάδα».

Για τη θέση του στην ομάδα και την αγωνιστική του κατάσταση:

«Εγώ είμαι χαρούμενος και μόνο που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και συμμετέχω στις προπονήσεις. Έχουμε πολύ ωραία ατμόσφαιρα στην ομάδα. Όταν, βεβαίως, ο προπονητής μου δίνει την ευκαιρία να παίξω, εγώ είμαι πάντα έτοιμος να το κάνω και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα».

Για το θετικό ξεκίνημα στη σεζόν:

«Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα είναι αλήθεια, είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αυτό μας ικανοποιεί όλους, το κλίμα είναι πολύ καλό. Ωστόσο, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, να πηγαίνουμε βήμα-βήμα και θα δούμε στο τέλος τι έχουμε καταφέρει».

Για τη Θεσσαλονίκη:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πολύ χρόνο για να γνωρίσω καλά την πόλη. Μου έχουν πει πολύ όμορφα πράγματα για τη Θεσσαλονίκη. Πιο πολύ είμαι στην προπόνηση και μετά με τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι με βοηθούν να προσαρμοστώ. Πιστεύω σιγά σιγά θα μπορέσω να γνωρίσω και τη Θεσσαλονίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ