Live Streaming : Η συνέντευξη Τύπου του Όλαφ Ρέμπε

Live Streaming : Η συνέντευξη Τύπου του Όλαφ Ρέμπε

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Όλαφ Ρέμπε θα ανοίξει τα χαρτιά του (15:00) προκειμένου να απαντήσεις στις απορίες που έχουν δημιουργηθεί από την στρατηγική που ακολούθησε ο σύλλογος στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Ταυτόχρονα θα δώσει το στίγμα του για τους στόχους του Δικεφάλου για τη φετινή σεζόν.

Η ώρα της αλήθειας έφτασε. Στις 15:00 στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας ο Όλαφ Ρέμπε μετά από 3,5 μήνες παρουσίας του στον ΠΑΟΚ θα ανοίξει τα χαρτιά του μιλώντας για όλα τα ανοιχτά μέτωπα της ομάδας.

Ο 42χρονος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου θα συστηθεί για πρώτη φορά στο κοινό των Ασπρόμαυρων δίνοντας εξηγήσεις για τη στρατηγική που ακολούθησε ο σύλλογος την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, εξηγώντας τις επιλογές που έκανε η ομάδα. Ταυτόχρονα, θα δώσει το στίγμα του για την επόμενη ημέρα, τους στόχους της ομάδας στη φετινή σεζόν και τον τρόπο με τον οποίο θέλει να λειτουργεί το ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικεφάλου στη νέα τάξη πραγμάτων.

Μαζί με τον Γερμανό αθλητικό διευθυντή θα βρίσκεται και ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος θα τοποθετηθεί για τη στάση της διοίκησης σε διάφορα θέματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ αναμένεται να μεταφέρει και ένα μήνυμα του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου Ιβάν Σαββίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ