ΟΦΗ : Προφορική συμφωνία με τον Ντε Γκουζμάν (vids)

ΟΦΗ : Προφορική συμφωνία με τον Ντε Γκουζμάν (vids)

Η ομάδα του Ηρακλείου ετοιμάζεται να πυροδοτήσει μεταγραφική... βόμβα, καθώς έχει συμφωνήσει προφορικά με τον πρώην παίκτη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν.

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση ετοιμάζεται να προχωρήσει ο ΟΦΗ! Η ομάδα του Γιώργου Σίμου έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, ο οποίος και έμεινε ελεύθερος από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο 33χρονος μέσος αναμένεται αύριο (16/10) στην Κρήτη, ενώ το Σαββατοκύριακο θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο έμπειρος μέσος κατέγραψε 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Φρανκφούρτης. Συνολικά, με τους «Αετούς» αγωνίστηκε σε 68 αναμετρήσεις, έχοντας 4 γκολ και 15 ασίστ.

Ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν έχει περάσει από πολλές ομάδες της Ευρώπης. Αγωνίστηκε σε Φέγενορντ, Μαγιόρκα, Βιγιαρεάλ, Σουόνσι και Νάπολι, ενώ ως δανεικός βρέθηκε στις Κάπρι και Κιέβο.

Οι καλύτεροι του αριθμοί, ήταν με τη φανέλα της Φέγενορντ, όπου σε 129 ματς, σημείωσε 26 γκολ, ενώ μοίρασε και 23 ασίστ στους συμπαίκτες του. Αξιοσημείωτα, ήταν τα στατιστικά του και με τους «Κύκνους», όπου σε 93 αγώνες είχε 15 τέρματα και 13 τελικές πάσες.

Παράλληλα, να σημειωθεί, πως ο 33χρονος παίκτης έχει καταγράψει και 14 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Ολλανδίας. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε με τα χρώματα της πατρίδας του, ήταν τον Μάρτιο του 2015 στη φιλική νίκη κόντρα στην Ισπανία.

Δείτε τα κατορθώματα του Ντε Γκουζμάν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ