ΑΕΚ : Πρόβλημα και με Ινσούα, πάει για βασικός ο Μιτάι

ΑΕΚ : Πρόβλημα και με Ινσούα, πάει για βασικός ο Μιτάι

Τα προβλήματα συνεχίζονται στην ΑΕΚ με τον Εμάνουελ Ινσούα να είναι το νέο «θύμα» τραυματισμού, με τον Αεργεντινό να αισθάνεται ενοχλήσεις και να είναι αμφίβολος. Δεν αποκλείεται να δώσει ευκαιρία σε Μιτάι ο Καρέρα

Η ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει το ένα θέμα μετά το άλλο όσον αφορά τους τραυματισμούς και τις απώλειες ποδοσφαιριστών, αφού φαίνεται πως προέκυψε νέο πρόβλημα ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Εμάνουελ Ινσούα ένιωσε ενοχλήσεις και δεδομένης της απουσίας του Έλντερ Λόπες, αλλά και του Μιχάλη Μπακάκη η Ένωση και ο Μάσιμο Καρέρα έχει ξεμείνει από μπακ.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει «πονοκέφαλο» με τα τόσο προβλήματα, ενώ στις σκέψεις που κάνει για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να δώσει ευκαιρία στον νεαρό Μάριο Μιτάι για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο 17χρονος αριστεροπόδαρος άσος, αρχηγός της Κ18 της Αλβανίας, έγινε μόλις τον Αύγουστο επαγγελματίας και είναι πιθανό να πάρει την ευκαιρία του σε ένα μεγάλο ματς και να μπει από την αρχή στα βαθιά.

Εκτός από τον Μιτάι οι επιλογές του Καρέρα είναι συγκεκριμένες και περιορισμένες όσον αφορά το ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ εκτός από τον αριστερό μπακ έχει μεγάλο θέμα και στον άξονα. Μόνον οι Σάκχοφ και Κρίστισιτς είναι ετοιμοπόλεμοι και μοιάζει απίθανο να πάρει ευκαιρία ο Σαμπανάτζοβιτς. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Μάνταλος, καθώς και οι τραυματίες Μπακάκης, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Γκαρσία και Σιμάνσκι, κάτι που σημαίνει ότι η ενδεκάδα είναι σχεδόν έτοιμη.

Ο Τσιντώτας θα είναι στο τέρμα, με τους Βασιλαντωνόπουλο δεξιά, Τσιγκρίνσκι και έναν εκ των Σβάρνα, Χνιντ και Νεντελτσιάρου, δίπλα του ενώ αριστερά θα είναι ή ο Μιτάι ή ο Ινσούα (αν προλάβει). Όσον αφορά την επίθεση μπροστά από τους Σάκχοφ και Κρίστιτσιτς θα είναι ο Λιβάγια, ενώ αριστερά θα αναπτύσσεται ο Τάνκοβιτς, αριστερά ο Μαχαίρας και μοναδικός επιθετικός θα είναι ή ο Ολιβέιρα ή ο Καρίμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ