Ντε Γκουζμάν : «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον ΟΦΗ, ανυπομονώ να παίξω»

Ντε Γκουζμάν : «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον ΟΦΗ, ανυπομονώ να παίξω»

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, ο οποίος βρίσκεται στο Ηράκλειο εδώ και λίγες ώρες για τους Κρητικούς.

Χαρούμενος που θα αγωνιστεί στον ΟΦΗ δήλωσε η νέα μεταγραφή της ομάδας του Ηρακλείου, Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν.

Λίγο μετά την άφιξη του στη χώρα μας υπογράμμισε πως αυτό που θέλει είναι να εκπληρώσει τις προσδοκίες που έχει ο κόσμος του ΟΦΗ προς το «πρόσωπό» του και αποκάλυψε πως για να έρθει στους Κρητικούς μίλησε πρώτα και με τον Μπόι Βάτερμαν που το είπε τα καλύτερα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ στο gentikoule.gr:

«Μίλησα με πρώην συμπαίκτες μου όπως και με τον Μπόι Βάτερμαν και μου είπε πολύ καλά λόγια για τον ΟΦΗ από την ημέρα που υπέγραψε. Από τις συζητήσεις που είχα με τον ΟΦΗ κατάλαβα ότι είναι μια πολύ σωστή απόφαση και εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά».

Ο πολύπειρος κεντρικός χαφ αφού ενημερώθηκε για τις προσδοκίες που έχει, ήδη, από εκείνον ο κόσμος του ΟΦΗ είπε χαρακτηριστικά πως «εύχομαι να δώσω πίσω στον κόσμο του ΟΦΗ αυτό που αξίζει είμαι έτοιμος για να… ροκάρουμε μαζί με τον κόσμο»

Για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ ο Ολλανδός χαφ δεν έκρυψε το χαμόγελο του λέγοντας ότι «είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να παίξω. Ξεκινάει ακόμα μια περιπέτεια για εμένα, είμαι χαρούμενος που θα φέρω την εμπειρία μου στην ομάδα”, όσο για το πότε θα είναι έτοιμος να φορέσει τα “ασπρόμαυρα” τόνισε πως “χρειάζομαι μερικές προπονήσεις, από φυσικής κατάστασης είμαι καλά αλλά χρειάζομαι μερικές προπονήσεις για να μπω με την ομάδα και να είμαι πανέτοιμος.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ