Αλαφούζος σε παίκτες : «Έχετε και εσείς ευθύνες»

Αλαφούζος σε παίκτες : «Έχετε και εσείς ευθύνες»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε στην προπόνηση και μίλησε στους ποδοσφαιριστές για το κακό ξεκίνημα.

«Καμπανάκια» στους παίκτες φρόντισε να… χτυπήσει ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ προέβη σε μία κίνηση που είχε χρόνια να κάνει: επισκέφτηκε το «Γεώργιος Καλαφάτης» και μίλησε στους «πράσινους» φροντίζοντας να τους θέσει προ των ευθυνών τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αλαφούζος επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε ανάγκη από «τον σούπερ προπονητή», προκειμένου να είχε πανηγυρίσει το «διπλό» εναντίον της Λάρισας.

Στην ομιλία του, ο Αλαφούζος επικεντρώθηκε στις ευθύνες και των ποδοσφαιριστών για την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί ο Παναθηναϊκός μετά τους πρώτους τρεις αγώνες και ζήτησε νίκη στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ.

«Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Έχουμε κάνει λάθη όλοι μας. Έχετε και εσείς ευθύνες. Για παράδειγμα στον αγώνα με τη Λάρισα δεν νομίζω ότι χρειαζόμασταν τον σούπερ προπονητή για να πάρουμε τη νίκη. Την Κυριακή θα πάμε στο Ηράκλειο για τη νίκη. Από τη Δευτέρα θα έχουμε νέο προπονητή και πιστεύω ότι θα αντιστρέψουμε το κλίμα και από εδώ και στο εξής θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα», ήταν τα λόγια του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μετά την ομιλία του, ο Αλαφούζος αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο του Τριφυλλιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ