Επίσημο του Κιτόκο στον Απόλλωνα Σμύρνης (pic)

Επίσημο του Κιτόκο στον Απόλλωνα Σμύρνης (pic)

Οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ρίκι Κιτόκο, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Ο Απόλλων Σμύρνης τα είχε βρει σε όλα με τον Ρίκι Κιτόκο και σήμερα (17/10) προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωσή του. Ο 32χρονος μέσος επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από τέσσερα χρόνια, καθώς έχει αγωνιστεί για δύο σεζόν με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης. Η μετακίνησή του είναι με ελεύθερη μεταγραφή από την Ράσινγκ και το συμβόλαιό του είναι για ένα έτος.

Στη διετή θητεία του στην Ελλάδα, μέτρησε μόλις ένα γκολ σε διάστημα 18 συμμετοχών ενώ είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές του Βελγίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Ρίτσι Κιτόκο. Γεννημένος στις 11 Ιουνίου 1988 στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, έχει Βελγική υπηκοότητα και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Σταντάρ Λιέγης και έχει παίξει σε Ρασίνγκ Σαντατέρ, Μούρθια, Αστέρα Τρίπολης, Χαέν, Χιρόνα, Τενερίφη, Γρανάδα, Ουντινέζε, Αλμπαθέτε.»

View this post on Instagram

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Ρίτσι Κιτόκο. Γεννημένος στις 11 Ιουνίου 1988 στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, έχει Βελγική υπηκοότητα και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Σταντάρ Λιέγης και έχει παίξει σε Ρασίνγκ Σαντατέρ, Μούρθια, Αστέρα Τρίπολης, Χαέν, Χιρόνα, Τενερίφη, Γρανάδα, Ουντινέζε, Αλμπαθέτε.

A post shared by Apollon Smirnis FC | Official (@apollonsmirnisfc_official) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ