Μαντσίνι : «Δουλεύουμε σκληρά, θέλω να βάλω πολλά γκολ»

Μαντσίνι : «Δουλεύουμε σκληρά, θέλω να βάλω πολλά γκολ»

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και για το κλίμα που επικρατεί μέσα στην ομάδα.

Ο Άρης φιλοξενεί απόψε (17/10) στις 18:15, τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 5η αγωνιστική της Superleague. Ο Ντανιέλ Μαντσίνι, μιλώντας στη «Nova», αναφέρθηκε στο σημερινό ματς, ενώ μίλησε και για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια, όπως και τα συναισθήματά του μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού την περασμένη αγωνιστική.

Αναλυτικά είπε:

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και το γκολ που σημείωσε: «Κατ’ αρχάς είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι για τη νίκη, ήταν σημαντική, σε ένα δύσκολο ματς. Οπωσδήποτε, και εγώ προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος για αυτό το πρώτο γκολ στο πρωτάθλημα. Δουλεύω για να βοηθάω την ομάδα και μέσα σε αυτό είναι και η παραγωγικότητα στα γκολ.

Ελπίζω να πετύχω πολύ περισσότερα γκολ στη συνέχεια αφού έγινε τώρα η καλή αρχή. Δουλεύουμε σκληρά όλοι μας και ο καθένας ξεχωριστά και ως γκρουπ, ως σύνολο, για να συνεχίσουν να έρχονται καλά αποτελέσματα. Αυτή είναι η δουλειά μας, αυτός είναι ο στόχος μας».

Πρόσθεσε: «Σε ψυχολογικό επίπεδο μπορεί να με απελευθερώσει αυτό το γκολ γιατί κατά κάποιο τρόπο ήταν ως ανακούφιση δεδομένου ότι σε άλλα ματς είχα καλές ευκαιρίες αλλά δεν έμπαινε το γκολ. Στον παράγοντα της ψυχολογίας μπορεί να με βοηθήσει πάρα πολύ στην συνέχεια αυτό το γκολ».

Για τη συνεργασία των Αργεντινών: «Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση και σε προσωπικό επίπεδο και σε επίπεδο συνεργασίας μέσα στο γήπεδο και στις προπονήσεις. Όπως καταλαβαίνετε, υπάρχει ένας πολύ υγιής και ωφέλιμος -για την ομάδα- ανταγωνισμός. Και για το ποιος θα παίξει αλλά και για τη συνεργασία μας μέσα στο γήπεδο όποιοι έχουν την ευκαιρία να αγωνίζονται. Ερχόμαστε από μακριά, από την ίδια χώρα σε μια μεγάλη ομάδα και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να βοηθήσουμε όλοι τον Άρη να πετύχει τους στόχους του».

 Για τον Ματέο Γκαρσία: «Είχαμε γνωριστεί και στη διάρκεια του καλοκαιριού που ήταν στις διακοπές του. Είμαστε και συμπατριώτες οπότε καταλαβαίνετε ότι υπάρχει άλλου είδους οικειότητα και εκτίμηση μεταξύ μας. Γνωρίζω ότι είχε κάνει εξαιρετικά πράγματα την προηγούμενη φορά που ήτανε στον Άρη οπότε περιμένω όντως να βοηθήσει πάρα πολύ αγωνιστικά και όπως σας είπα και πριν να έχουμε μια πάρα πολύ καλή σεζόν για όλους».

 Για το παιχνίδι του Άρη με τον Απόλλωνα: «Αυτές τις δύο εβδομάδες κάναμε πάρα πολύ καλή δουλειά για την προετοιμασία αυτού του αγώνα γνωρίζοντας όλες τις παραμέτρους. Και τον αντίπαλο που έχουμε αλλά και την ιδιαιτερότητα του ότι θα παίξουμε ως γηπεδούχοι, σε ένα άλλο γήπεδο, κατ’ ουσία, ουδέτερο. Αυτό το γεγονός δεν πρέπει να μας “εκτροχιάσει”, να μας βγάλει από το στόχο μας που είναι συνεχίσουμε να κάνουμε καλή δουλειά και να παίρνουμε τους τρεις πόντους και για αυτό έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ