Παναθηναϊκός : Για το «restart» κόντρα στον ΟΦΗ

Παναθηναϊκός : Για το «restart» κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και ψάχνει ένα νέο ξεκίνημα με το δεξί απέναντι στους μελανόλευκους.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από χθες στο Ηράκλειο της Κρήτης για τη δύσκολη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (16:00) και έχει ως μοναδικό στόχο το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Οι πράσινοι προχώρησαν σε ουκ ολίγες αλλαγές την περασμένη βδομάδα, τόσο σε προπονητή, αλλά και σε τεχνικό διευθυντή, με σκοπό να γυρίσουν τον διακόπτη και να επανέλθουν σε μια κανονικότητα.

Στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα βρίσκεται ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Λάζλο Μπόλονι έως ότου εκείνος έρθει στην Ελλάδα και υπογράψει το συμβόλαιο του με τους πράσινους.

Ο Συλαϊδόπουλος ενώ δοκίμασε πολλά σχήματα αλλά και πολλούς παίκτες, δεν έχει καταλήξει ακόμα στην ενδεκάδα του ματς. Ωστόσο πιθανότερο είναι αυτή τη στιγμή το 4-3-3, με τον Διούδη στο τέρμα, τους Σένκεφελντ-Βέλεθ στόπερ, τους Σάντσες και Ζαγαρίτη ως πλάγια μπακ, ενώ στο κέντρο θα είναι οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης και Αλεξανδρόπουλος.

Στην επίθεση από τα πλάγια θα αναπτύσσονται οι Αιτόρ και Χατζηγιοβάνης, ενώ στην κορυφή της επίθεσδ

Εκτός μάχης είναι οι Χουάνκαρ, Σαβιέρ, Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης, Μαυρομμάτης και ο ανέτοιμος Μαουρίσιο, ενώ για πρώτη φορά φέτος μπήκε στην αποστολή ο Καμπετσής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ