Λόπες : «Μας μένει πικρία από το αποτέλεσμα»

Λόπες : «Μας μένει πικρία από το αποτέλεσμα»

Απογοητευμένος με το τελικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ο Έλντερ Λόπες

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1 στο ΟΑΚΑ. Αν και η Ένωση προηγήθηκε με τον Ανσαριφάρντ, ο Μουργκ λίγο πριν την συμπλήρωση του ενηναντάλεπτου σκοράρει, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά την λήξη του παιχνιδιού, ο Έλντερ Λόπες, μιλώντας στην κάμερα της NOVA σχολίασε το παιχνίδι κόντρα στο Δικέφαλο του Βορρά, αναφέρθηκε στον Μιτάι που έκανε ντεμπούτο αλλά έδωσε σύνθημα ανάκαμψης ενόψει Μπράγκα.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ηταν ισορροπημένο. Δεν υπήρξαν μεγάλες φάσεις από τις δυο ομάδες. Στο τελευταίο πεντάλεπτο νιώσαμε μία μεγάλη πίεση απ’ τον ΠΑΟΚ. Είχαμε γενικά τον έλεγχο. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Οσον αφορά τον Μιτάι, θέλω να πω ότι είναι ένα παιδί 17 ετών. Δουλεύει σκληρά και σοβαρά. Τα πήγε πολύ καλά και θέλω να του δώσω συγχαρητήριά. Για το ματς, πιστεύω ότι ήταν ισορροπημένο. Διατηρήσαμε τον έλεγχο. Είχε την κατοχή, αλλά οι ευκαιρίες που δημιούργησε δεν μας ανησύχησε. Μας αφήνει μια πικρία το γκολ στο τέλος, γιατί θα μπορούσαμε να φύγουμε με τη νίκη.

Αυτό που θα προσπαθήσουμε απ’ την πλευρά μας είναι να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στο Europa League. Είναι καλή ομάδα η Μπράγκα. Εχει καλούς παίκτες. Εχει ένα ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα.Είναι σημαντικές οι απουσίες, λείπουν σημαντικοί παίκτες για την ομάδα. Αυτό δε σημαίνει ότι όσοι έρχονται να δώσουν λύσεις δεν είναι ικανοί. Πρέπει να δουλεύουμε στις προπονήσεις για να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη του προπονητή. Είτε παίζει κάποιος, είτε όχι η συμπεριφορά όλων πρέπει να είναι ίδια για να «κερδίζουμε» τον προπονητή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ