Παναθηναϊκός : Έφτασε στην Αθήνα ο Μπόλονι

Παναθηναϊκός : Έφτασε στην Αθήνα ο Μπόλονι

Ο Ρουμάνος προπονητής απέφυγε τις δηλώσεις μετά την άφιξη του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Θα συναντηθεί τη Δευτέρα με τον Αλαφούζο.

Καθυστέρησε λίγο, αλλά τελικά ήρθε… Ο Λάζλο Μπόλονι βρίσκεται στην Αθήνα, αφού η πτήση με την οποία ταξίδεψε προσγειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Ο Ρουμάνος προπονητής βγήκε από την αίθουσα αφίξεων του «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγα λεπτά μετά τη 01:00 και είχε την πρώτη επαφή του με τους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Μπόλονι ήταν ευδιάθετος, παρά την ταλαιπωρία του ταξιδιού, αλλά προτίμησε να αποφύγει τις δηλώσεις. «Έχουμε χρόνο  να μιλήσουμε για τον Παναθηναϊκό» ήταν το μόνο σχόλιο του Ρουμάνου, πριν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο της ΠΑΕ και μεταβεί στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει.

Πάντως, μόλις το αμάξι ξεκίνησε για τον προορισμό του, ο Μπόλονι φώναξε ένα δυνατό «πάμε», δείχνοντας τον τόνο για τη συνέχεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπόλονι ταξίδεψε από τη Βουδαπέστη και ήρθε στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση στο Παρίσι.

Συνάντηση με Αλαφούζο

Ο Μπόλονι τη Δευτέρα θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει, ενώ θα πιάσει δουλειά και στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Θα προπονήσει για πρώτη φορά τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ενώ θα ενημερωθεί για όλα από τον βοηθό του, Σωτήρη Συλαϊδόπουλο.

Το πιο σημαντικό ραντεβού της ημέρας θα είναι αυτό με τον Γιάννη Αλαφούζο, αφού ο Μπόλονι θα συναντήσει τον εργοδότη του και θα μιλήσουν για όλα. Και για την πιθανότητας μίας ή δύο μεταγραφών στις μέρες που απομένουν μέχρι την Παρασκευή…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ