«Ενδιαφέρον ομογενών από τις ΗΠΑ για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός»

«Ενδιαφέρον ομογενών από τις ΗΠΑ για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός»

Ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες προσέγγισαν τον Γιάννη Αλαφούζο για να αγοράσουν τις μετοχές του.

Την ημέρα που ο Παναθηναϊκός απέκτησε νέο προπονητή, από τις ΗΠΑ «έσκασε» ένα δημοσίευμα για το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ! Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «greeknewsonline.com», η οποία καλύπτει την ειδησεογραφία της ομογένειας, ένα επιχειρηματικό κονσόρτσιουμ έχει εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον προς τον Γιάννη Αλαφούζο!

Εδώ και αρκετό καιρό, ένας από τους επιχειρηματίες του κονσόρτσιουμ, έχει ανταλλάξει τηλεφωνήμα και sms ομογενούς επιχειρηματία, με στενό συνεργάτη του Αλαφούζου.

Το ενδιαφέρον πήρε επίσημη μορφή στις 18 Σεπτεμβρίου, όταν το κονσόρτσιουμ έστειλε επιστολή στον Αλαφούζο και τον ενημέρωσε για την πρόθεση του να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Ωστόσο, πάντα με βάση το ρεπορτάζ, δεν υπήρξε happy-end. Μία εβδομάδα μετά την επιστολή, ο Αλαφούζος φέρεται να ενημέρωσε τους ομογενείς επιχειρηματίες ότι δεν πουλάει τις μετοχές του. Αντίθετα, δήλωσε ανοιχτός στην είσοδο τους στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ, εφόσον το επιθυμούν.

Μία εξέλιξη που δεν φαίνεται να ικανοποιεί τους Ελληνοαμερικάνους, αφού σχεδίαζαν να αγοράσουν εξ’ ολοκλήρου το ποσοστό του Αλαφούζου.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ